Nosaltres

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses: psicologia, psicologia infantil, psicologia perinatal, sexologia, dietètica, fisioteràpia, osteopatia, coaching o acupuntura, entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Aquests són els valors d’un equip que s’ha demostrat ser capaç d’oferir un molt bon servei contribuint en la millora de la salut i en la transmissió d’hàbits i conceptes que poden ajudar a les persones a viure més bé i més tranquil·les, reduint o solucionant els seus problemes emocionals o físics.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant amb noves formes de pensar, sentir, relacionar-se i actuar. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç.

A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

Especialitat: Teràpia sexual i de parella. Trastorns d’ansietat, psicosomàtics, d’estat d’ànim i de conducta. Expert en tractament de depressions lleus i greus i trastorns alimentaris. Psicologia clínica d’adolescents i adults.

Gràcies a la psicologia he pogut convertir en la meva feina el que és la meva vocació: ajudar les persones. Perquè per això hi som, els psicòlegs: per ajudar a les persones a encaixar al món, incidint en la manera de ser i d’estar amb els altres.

Crec en un procés terapèutic rigorós i científic per donar resposta als problemes de salut de forma multidisciplinària, amb una òptica que vagi més enllà del meu àmbit. Amb aquests principis em vaig envoltar d’un bon equip de professionals per fundar Psigma, el meu projecte definitiu, l’any 2011.

Mai he deixat d’aprendre i formar-me, perquè cada dia m’adono més de la necessitat de reflexionar i estudiar profundament la ment humana.

Llicenciat en Psicologia (UAB, 1999). Col·legiat núm. 10.628. Màsters en Clínica en Salut Mental i en Sexologia Clínica i Salut Sexual (Facultat de Medicina UB).

Fundador i director de Psigma (2011). Format a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Facultat de Psicologia de la UB (1999-2001). Co-fundador de la Unitat d’Atenció Psicològica (UAP, 2001-2011, co-director) i de l’Espai Vital Vic (2008). Psicòleg al Centre Mèdic Manlleu (2009–2018). Conferenciant i ponent en centres acadèmics d’Osona, articulista a El 9 Nou i assessor per articles a La Vanguardia.

De joveneta observava com la mare feia massatges i em fascinava el moviment de les seves mans: era com si dansessin amb el cos d’una altra persona! I em vaig acabar decantant per estudiar fisioteràpia.

He desenvolupat i experimentat aquesta professió en diferents àmbits i disciplines, però la inquietud per aprendre nous conceptes i la voluntat de créixer professionalment per ajudar les persones m’han dut a topar amb les teràpies energètiques, les corporals i l’osteopatia.

Entenc l’osteopatia des del treball sostingut i l’escolta activa. M’apassionen la teràpia craniosacral i el treball amb nadons. I m’agrada poder acompanyar les persones a prendre consciència de la seva situació i reconduir-la equilibrant el seu estat físic i energètic.

Especialitat: Osteopatia, Fisioteràpia i Teràpia craniosacral.

Diplomada en Fisioteràpia (EUG, 1993). Col·legiada núm. 969. Postgraus en Fisioteràpia Global Miofascial – mètode Mézières (UIC, 2003) i en Valoració en Fisioteràpia Pediàtrica (UIC, 2005). Diplomada en Teràpia Craniosacral (Instituto de Terapia Craneosacral, 2004) i en Teràpia Floral, sistema Bach (SEDIBAC). Formada en Osteopatia (EUROTHEMA), Reiki (1r i 2n nivell) i Reflexologia Podal. Acreditada com a educadora de massatge infantil per l’AEMI (2008).

Docent del programa d’higiene postural Salut a les escoles (Col·legi de Fisioterapeutes). Promotora de tallers de massatge infantil en llars d’infants i espais familiars. Conferenciant sobre flors de Bach i massatge infantil.

Sempre m’ha fascinat la relació de l’ésser humà amb la natura: com interactuen, s’equilibren i es complementen. Per això vaig estudiar biologia i vaig arribar a treballar durant més de vint anys en l’educació ambiental.

Però em mancava alguna cosa, i la vaig trobar en la medicina tradicional xinesa, uns estudis que em van dur a fer estades en hospitals de la Xina i a descobrir els textos canònics on he trobat els fils que ens uneixen amb la natura.

Ara formo part de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa i, gràcies a aquesta nova visió, he desenvolupat una forma d’abordar els trastorns dels pacients en què prenen importància tots els aspectes que els poden influir.

Especialitat: Medicina tradicional xinesa.

Llicenciat en Biologia (UB, 1992). Màster en Metereologia i Climatologia Aplicada (UB, 2004). Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa (2013). Màster en Medicina Canònica Huangdi Neijing (2016) i en Acupuntura Clàssica Xinesa (2017). Curs de Massatge Xinès Tuina (2016).

Estada de pràctiques en diferents hospitals de la Xina (2013, 2016). Membre de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa (2015).

M’encanta la meva feina. Em sento molt afortunada de poder oferir psicoteràpia des de la teràpia cognitiu-conductual i intervenció neuropsicològica des d’una base científica, als infants i joves.  On a través del joc, moviment, representacions, creativitat, els nens experimenten les seves emocions i vivències i així els és més fàcil identificar les seves necessitats.

Em sento molt agraïda de poder acompanyar-los tant a ells com a les seves famílies, d’ajudar-los a créixer, a desenvolupar les seves capacitats i formar la pròpia identitat com individus únics que seran. Millorant la seva independència i autonomía, la seva participació social i la seva qualitat de vida.

Penso que cada infant, jove i família és única i especial, per tant que la psicoteràpia o una intervenció neuropsicològica s’ha d’adaptar a cada cas i necessitats. Per això parteixo d’una visió integradora que em permet fer un vestit a mida adaptat a la vostre necessitat. Treballant també amb el seu entorn (família, centre escolar entre altres). Per tant que el vostre fill superi les dificultats que presenta, aconsegueixi sentir-se feliç i vosaltres estigueu més tranquils.

L’assessorament nutricional és, en realitat, un viatge que iniciem amb el pacient on s’aprèn a menjar bé per tota la vida.

Especialitat: Psicòloga Sanitaria. Especialista en Neuropsicologia. Avaluació neuropsicológica, diagnòstic i tractament de les dificultats d’aprenentatge, TDAH, TEA. Problemes conductuals, emocionals i relacionals. Avaluació i intervenció. Infantil, juvenil i famílies.

 • Graduada en Psicologia amb itinerari curricular a Clínica l’any 2013 per la Universitat Complutense de Madrid.
 • Col·legiada nº 30291 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid.
 • (2014) Acreditació com a Psicòloga sanitària pel Ministeri de Sanitat (CAM).
 • Màster en Neuropsicologia Clínica (ISEP- Madrid-Barcelona).
 • Curs reeducacions psicopedagògiques (Fundació Adana)
 • Formació en – “Trastorno de conducta alimentaria: la familia como obstáculo” i “Víctimas y familias en conflicto: intervención del psicólogo en el ámbito de la juridiscción penal y civil”.2013.
 • Coordinadora de la Unitat de Neuropsicologia infantil i juvenil i demenciès del Servei de Neurologia del Grupo HM Hospitales. 2016-2018.
 • Facilitadora de grups terapèutics per adults, adolescents i infantil.
 • Col·laboradora docent en matèria de Psicologia en Universitat San Pablo Ceu (Infermeria). 2016-2017.
 • Pratiques laborales com neuropsicòloga clínica a la Unitat de Psiquiatría del Hospital Vall d´Hebrón. 2015. Treballant amb adults, infants i famílies.
 • Psicòloga sanitaria en diversos centres privats des de 2013.
 • Practiques laborales com psicóloga sanitaria al Hospital 12 de Octubre al servei de psiquiatria. 2013.Treballant amb adults, infants i famílies.
 • Docent en diversos centres privats del Dol i Acompanyament en la Mort, Emergècies sanitaries i R.C.P.
 • Técnic sanitaria Protecció Civil SAMUR. Especializació en Psicosocial de Emergències. 2012-2018.
 • Actualment en formació contínua en Psicologia infantil i juvenil i Neuropsicología Clínica.
 • Exercint com a psicòloga/psicoterapeuta des de l’any 2013. Especialista en Neuropsicologia Clínica.

La psicologia, ha estat la meva passió des de l’adolescència.

Sempre he cregut en les persones i en la capacitat que tenim per fer coses extraordinàries.

Com a psicòloga, i des de un punt de vista multidisciplinar, acompanyo a les persones en la superació de moments difícils, a prendre la millor decisió possible, a l’autoconeixement, a retrobar el seu lloc…

Cada dia em sorprèn la gran capacitat de les persones, i em continua apassionant la ment humana.

Especialitat: Psicologia clínica d’adults.

 • Llicenciada en Psicologia a l’any 1997 a la UAB de Barcelona amb número de col·legiada 9.613
 • Màster en Psicología Clinica a la Unversitat de Barcelona a Les Heures a l’any 2000.
 • Màster en Direcció de Recursos Humans a la UNED a l’any 2008.
 • Formació en igualtat de gènere a l’any 2017 i coatching teleològic a l’any 2019.
 • Responsable del Centre Especial de treball d’ADFO, Consultora i terapeuta.

Poder escoltar, conèixer i acompanyar històries de vida alienes m’agradava des de ben jove, és per això que de seguida vaig tenir clar que volia estudiar psicologia. Sento passió per observar i conèixer com cada persona actua davant de diverses situacions i, en cas que ho necessitin, poder acompanyar-los abastant-los d’eines i estratègies per tal que puguin avançar en la vida de forma agradable i feliç. Per mi acudir a un psicòleg no és acudir a un llibre de solucions universals, entenc la meva feina com a un treball cooperatiu entre el pacient (que és qui millor es coneix), i el psicòleg (que és qui sap sobre el funcionament de la ment humana) per així, de forma conjunta i coordinada, arribar a assolir els objectius establerts, també de mutu acord.

Tot i que a l’hora de treballar acostumo a utilitzar tècniques cognitiu-conductuals, crec de vital importància tenir en compte el context social i la història de vida del pacient (relacions familiars, esdeveniments vitals, personalitat…,) ja que entenc que les persones som com som per una explicació tridimensional; bio (genètica)- psico (personalitat)-social (entorn).

Especialitat: Addiccions, Psicologia General Sanitària.

 • Grau en Psicologia (URL, 2017).
 • Màster en Psicologia General Sanitària (UVic-UCC, 2019).
 • Màster en Drogodependències (UB).
 • Pràctiques laborals al Centre d’Higiene Mental (psicoteràpia individual i supervisions de casos).
 • Osonament (psicoteràpia grupal i individual).

La nutrició i la dietètica són la meva vocació, motiu pel qual m’allunyo del concepte clàssic de “dieta”, carregat de connotacions negatives, i treballo en base a canvis d’hàbits saludables i progressius adaptats individualment a cadascun dels meus pacients.

El meu objectiu és ajudar a les persones a incorporar, al seu ritme, aquests hàbits saludables al seu dia a dia tenint en compte les seves necessitats per que els sigui el més còmode possible. Tanmateix, aquest assessorament té en compte els obstacles que poden anar apareixent en el procés de canvi d’hàbits i ofereix solucions d’estil de vida, organització i alimentació mitjançant l’escolta activa i l’entrevista motivacional.

La clau no és realitzar una “dieta miracle” ràpida sinó aprendre a menjar bé per sempre.

Especialitat: Dietista-Nutricionista especialitzada en nutrició clínica i diabetis.

 • Grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull – Blanquerna Salut (2018).
 • Col·legiada al CoDiNuCat amb el número CAT001588.
 • Màster Oficial en Condicionants genètics, nutricionals i ambientals del creixement i el desenvolupament per la Universitat Rovira i Virgili (2019).
 • Dietista – Nutricionista clínica en diversos centres de salut des de 2019.
 • Participació com a Dietista – Nutricionista a l’Estudi SALOMEH relatiu al consum de sal, dieta mediterrània i presència d’Insuficiència Cardíaca (febrer 2019 – abril 2020).
 • Participació com a Dietista – Nutricionista en les formacions de l’AIFiCC (l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya) a Girona (juny 2019 – març 2020).
 • Màster Oficial en Bases per a l’atenció i l’educació de les persones amb diabetis per la Universitat de Barcelona (2020).
 • Curs en Seguretat Alimentària a la llar per l’escola Norte Salud Nutrición (maig 2020).
 • Curs en Entrevista Motivacional per a la pràctica clínica per l’escola Norte Salud Nutrición (juliol 2020).
 • Participació com a Dietista – Nutricionista a l’Estudi PREDIMED PLUS relatiu a la prevenció de malalties cardiovasculars mitjançant la dieta mediterrània (setembre 2020 – actualitat).
 • Beca PERIS de la Generalitat de Catalunya per realitzar el Doctorat (PhD) en l’estudi dels efectes preventius de la dieta mediterrània en l’aparició de demència i Alzheimer (juliol 2021).

Des de sempre he sentit l’impuls intern de buscar, una curiositat que no es conformava amb l’aparença de les coses.
Ja des de la meva etapa adolescent la meva vida es va anar tornant més i més introspectiva. Aquesta etapa em va ajudar a crear una sensibilitat molt especial, alhora que em començava a adonar que, si volia continuar i progressar en aquest camí de descobriment, necessitava de la relació amb els altres, expressant el meu veritable Ser; i aprenent i emmirallant-me pels diferents mestres que la vida va posar al meu davant.

Per donar aquest gran pas, vaig necessitar d’una gran xarxa de persones meravelloses, que em van oferir la seguretat de la nostra relació, per atrevir-me a explorar tot el que jo soc.

Ara intento oferir aquest mateix espai de seguretat a altres persones que es veuen en la necessitat de mirar endins, per així, trobar les seves pròpies respostes.

Especialitat: Psicoteràpia d’adults. Tractament d’experiències traumàtiques. Ferides emocionals de vincle. Creixement personal.

 • Graduat en Psicologia (2010-2014). Col·legiat núm. 28.105. Màster en Psicoteràpia Humanista Integrativa Individual i de Grup (Institut d’Interacció Carl Rogers de Barcelona). Especialització en Desregulació Afectiva, Defenses de Supervivència i Memòria Traumàtica (Sensoriomotor Psychotherapy Institute). Formació en Auxiliar en Hipoteràpia (Centre Mas Alba Girona).
 • Psicòleg i Codirector del Centre Marina Saperas de teràpia de Terrassa. He col·laborat amb el Projecte “Espora” per acostar la teràpia a persones amb recursos econòmics baixos a Psyntesis Vic. Voluntariat i Pràctiques laborals i Acadèmiques en Hipoteràpia als Centres Mas Alba de Girona, Sant Tomàs de Vic i Centre Resort Natura de Gurb. Hipoterapeuta al Centre Resort Natura de Gurb. Psicòleg i Dinamitzador a VEIE Escola d’Educació Emocional per a nens/es. Pràctiques Visualitzades a l’Institut d’Interacció Carl Rogers.

El meu interès per les persones em va portar a especialitzar-me en la Gestió del Talent a través d’un màster a la Universitat de Barcelona. Ara, amb més de 30 anys d’experiència professional en càrrecs directius en grans organitzacions i com a professor universitari de gestió del talent i habilitats directives, continuo amb la meva vocació d’ajudar a les persones a assolir els seus objectius mitjançant el coaching i el mentoring.

M’apassiona comprovar el creixement i desenvolupament de les persones i veure com viuen i treballen amb sentit en tocar els seus somnis, metes i objectius i per això em defineixo com a “transformador del canvi”, aportant valor al meu entorn.

Actualment acompanyo a persones en el procés de canvi professional i reorientació laboral, treballant les diferents etapes per les quals transiten i donant suport en l’assoliment del seu nou objectiu professional. Crec fermament en la capacitat de les persones per superar els moments difícils i millorar la pròpia qualitat de vida.

El meu objectiu com a coach és ajudar a les persones a ser els conductors de la seva pròpia vida amb la millor atenció possible,

Especialitat: En coaching i mentoring.

 • Diplomat en Ciències Empresarials (UVIC). Màster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria en les Organitzacions (Universitat de Barcelona). Program for Manegement Developement (ESADE). Certificat en Coaching Personal i Empresarial (ASESCO). Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming (PNL-Richard Bandler). Màster en gestió de qualitat i auditor intern (SPG).
 • Professor universitari e gestió del talent i habilitats directives en el Grau d’Administració d’Empreses, Grau de Màrqueting i Comunicació Empresarial, Màster en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en disseny i optimització de processos industrials i direcció industrial.
 • Coach professional especialitzat en executius, comandaments, emprenedors i autònoms, docents, estudiants universitaris i persones en recerca d’ocupació. I mentor en processos de millora d’habilitats directives i en la millora de l’empleabilitat. Assessor i consultor d’empreses en gestió del talent.

Sempre he pensat que cada persona es un món, amb una història de vida especial i única. Des de que tinc memòria m’interessen els temes relacionats amb la ment i la conducta humana. Amb el temps, l’escolta activa, l’empatia i la presència s’han convertit en les qualitats essencials de la meva professió.

Entenc el procés terapèutic com un acompanyament a l’individu, com un element clau d’autoconeixement i creixement personal, a partir de tècniques, eines i estratègies adaptades als objectius terapèutics i orientades a millorar la qualitat de vida de la persona. Ja sigui des d’una vessant cognitiu-conductual, sistèmica o humanista, m’adapto a la personalitat i al moment vital de cadascú.

Des de la Teràpia Corporal Integrativa de la Gestalt poso especial atenció a la relació entre el cos i la ment, tenint en compte una visió integral i holística de l’esser humà. Sovint oblidem escoltar les nostres necessitats o no ens permetem determinades emocions que acaben produint bloquejos a nivell corporal. En consulta, dono molta importància al vincle terapèutic i a tot allò que es viu o es somatitza a través del cos.

Pel que fa a la teràpia infanto-juvenil, dono molta importància a la gestió emocional, les relacions interpersonals, el treball de l’autoestima i la resolució de conflictes. També faig acompanyament a les famílies a partir de pautes que ajudin a guiar el desenvolupament dels infants i adolescents.

Especialitat: Psicòloga general sanitària especialitzada en clínica d’adults i infanto-juvenil. Trastorns d’ansietat, psicosomàtics, d’estat d’ànim i de conducta. Avaluació, diagnòstic i intervenció psicològica. Trastorns d’aprenentatge, del llenguatge, de la conducta, de la conducta alimentària, emocionals, TDA/H i TEA. Teràpia Corporal Integrativa (Gestalt).

 • Llicenciada en Psicologia (Universitat de Barcelona, 2017). Col·legiada núm. 29.405 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicòloga General Sanitària (Universitat de Vic, 2021).
 • Formació en Teràpia Corporal Integrativa (Espai TCI Barcelona).
 • Intercanvis universitaris a Ghent University (Gent, Bèlgica; 2014) i a Universidade Federal de Mina Gerais (Belo Horizonte, Brasil; 2016).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària d’Adults i Infanto-Juvenil (Centre Mèdic de Vic; Centre Mèdic Granollers; Centre Mèdic Jaume I; Centre Mèdic Riera Blanca).
 • Grups de Supervisió mensual (Cercle TCI).
 • Col·laboradora projecte universitari d’Innovació Social Imagine-Lab (Universitat de Barcelona).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària (en pràctiques de màster) a Consorci Hospitalari de Vic (Intervenció amb pacients del CSMA: especialització en Trastorns Psicòtics; Consulta a planta de psiquiatria; Grups terapèutics a Osonament; Grup psicoeducatiu d’habilitats socials per fases inicials de trastorns mentals severs en adolescents i adults joves; Grup psicoterapèutic per a la recuperació funcional amb TMS).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària Infanto-Juvenil (en pràctiques de màster) a Fundació Orienta (Intervenció amb pacients del CSMIJ; Co-terapeuta grupal al Programa AIRE).
 • Psicòloga de l’educació (en pràctiques de grau) a Unitat d’Escolarització Compartida al Centre Juvenil Martí Codolar.

Treballar amb i per a les persones és la meva vocació. La comunicació l’empatia, l’escolta activa  i treball en equip son les meves eines per poder acompanyar, ajudar i donar suport a les persones en processos de canvi i creixement personal. Confio plenament en la capacitat d’aprenentatge de cada persona per poder viure en benestar amb si mateixa i amb els altres. Cada persona té una història de vida única, penso que és important, observar i conèixer personalment a la persona per entendre com funcionem davant de situacions complicades i posar èmfasi a es nostres emocions, al pensament, la conducta i les nostres relacions interpersonals.

M’agrada donar importància a la relació terapèutica entre pacient i psicòleg/psicòloga, un treball cooperatiu, on puc acompanyar a la persona aportant eines i estratègies per superar i avançar moments difícils perquè puguin avançar en la vida.

Tot i que acostumo a treballar a partir de tècniques cognitiu-conductuals m’agrada mantenir una visió global i mirada integradora de les diferents corrents psicològiques (eines de la teràpia breu estratègica i centrada en solucions). Per aquest motiu sempre estic disposada aprendre i formar-me en el món de la psicologia.

Especialitat: Psicòloga general sanitària especialitzada en addiccions. Avaluació, diagnòstic i tractament psicològic de persones adultes.

 •  Grau en Psicologia (Universitat Ramon Llull, 2013-2017)
 • Col·legiada nº 31234 per Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària (Universitat de Vic, 2023)
 • Màster en Drogodependències (Universitat de Barcelona, 2020)
 • Postgrau de Teràpia Sistèmica Breu (Universitat Oberta de Catalunya, 2021)
 • Adolescents i joves en situació de risc (40h) (Fundació Pere Tarrés, 2019)
 • Pràctiques curriculars a Comunitat Terapèutica Riera Major, Viladrau
 • Pràctiques curriculars a CAS Baluard, Barcelona
 • Voluntària Osonament (Servei d’acompanyament i atenció a la llar de persones amb salut mental)

Com a professional intento no actuar molt diferent de com actuo a la resta d’àrees de la meva vida. Intento ser autèntic, com realment soc, procuro ser humil i tractar-te amb respecte i dignitat. M’agrada resultar proper i generar un clima càlid i en el que et sentis còmodx i acceptat.

Considero que no podem eliminar tot el patiment de la vida, no tinc respostes per tot, per això no t’ofereixo solucions miraculoses. El que si t’ofereixo és la meva atenció, els meus coneixements i la meva experiència per fer un bon equip junts, acompanyar-te en un aprenentatge. Un aprenentatge per coneixe’t millor, acceptar-te i afrontar les dificultats, relacionar-te millor, gestionar les teves emocions i els teus pensaments… Estic per acompanyar, ajudar i trobar respostes pròpies al teu camí.

Especialitat: Psicoteràpia adolescents, Psicoteràpia adults i famílies. Terapeuta Grupal.

 • Col·legiat nº 30521. Graduat Psicologia (UB,2019).
 • Máster Autoliderazgo i Conducción de Grupos (2020).
 • Postgrau en Actualización en Psicopatología Clínica (UB,2021).
 • Postgrau Psicología Clínica i de la Salud (UAB,2022).
 • Postgrau en Intervenció Familiar Sistémica (KINE).
 • Curs “Acompañamiento e Intervención psicológica en procesos de duelo” (COP).

Tinc experiència en l’àmbit públic i privat. He treballat amb adults en àmbit ambulatori, hospital de dia i ingrés hospitalari. En àmbit privat experiència en adolescents amb una orientació TCA. Soc Psicoterapeuta a Psicòlegs Sense Fronteres on treballem amb adults i famílies amb baixos recursos econòmics i/o en risc d’exclusió social.

Soc una persona que m’agrada molt la meva feina, sempre amb moltes ganes d’aprendre, formar-me i actualitzar-me en el món de la psicologia. Poder comprendre el funcionament de les persones pel que fa a les nostres emocions, com pensem, la connexió amb el cos, les relacions interpersonals… va ser un dels motius pels quals em vaig endinsar en el món de la psicologia. Així doncs, sempre que puc intento continuar la meva formació per poder oferir serveis més especialitzats i de qualitat a les persones que atenc.

Des que vaig acabar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona m’he dedicat a la psicologia. Actualment, també he acabat els meus estudis de màster en psicologia general sanitària. En tot aquest temps he estat treballant en diferents centres i hospitals arreu de la comarca d’Osona i el Berguedà, a través dels quals he anat adquirint experiència.

Poder oferir acompanyament per aquells infants i joves i a les seves famílies que poden estar passant per situacions que els generen malestar, d’una forma empàtica i propera és la meva vocació. Sempre des de la perspectiva cognitiva-conductual, però des d’una visió integradora i multidisciplinària que em permet treballar amb un ample ventall de dificultats i poder-me adaptar fàcilment a cada cas.

Especialitat: Psicòloga general sanitària especialitzada en clínica infanto-juvenil i orientada també en adults. Avaluació, diagnòstic i intervenció psicològica. Especialista en trastorns emocionals, de la conducta, relacionals i d’aprenentatge.

 • Grau en Psicologia amb doble menció en Psicologia Clínica Infanto-Juvenil i menció en Educació (Universitat Autònoma de Barcelona, 2021).
 • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària (Universitat de Vic, 2023).
 • Col·legiada nº 30776 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Curs sobre Tècniques de Relaxació en el Postgrau d’Estil de Vida Saludable (Universitat Autònoma de Barcelona).
 • Curs en Introducció en el Dol i Pèrdues (COPC).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària d’Adults i Infanto-Juvenil (Centre La Neural, Berga).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària d’Adults i Infanto-Juvenil (Centre Mèdic de Vic i Centre Mèdic Manlleu)
 • Psicòloga Clínica General Sanitària d’Adults (Mútua General de Catalunya).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària (en pràctiques de màster) al Consorci Hospitalari de Vic, CSMA i CSMIJ (consultes externes, unitat a planta de psiquiatria i unitat d’hospital de dia).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària (en pràctiques de màster) a Osonament.
 • Psicòloga Educativa (en pràctiques de grau) a l’Escola el Til·ler, barri de Bon Pastor de Barcelona.

Psicòloga i psicopedagoga de formació, professió i vocació. El meu objectiu és oferir els meus coneixements i experiència adaptant-me en tot moment a les necessitats de cada nen/a i/o adolescent per tal de millorar el seu benestar i el de la seva família.

Empatia, escolta activa, acceptació, confiança, sinceritat, responsabilitat, disponibilitat, compromís, valors, humiltat, són paraules amb les que em defineixo i intento treballar cada dia.

En definitiva, amor per acompanyar als infants, adolescents i les seves famílies en els processos vitals en els quals, per unes circumstàncies o altres, requereixen del nostre recolzament.

Especialitat: Psicòloga infanto-juvenil i psicopedagoga. Col·legiada nº 24.517 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Especialista en trastorns de l’aprenentatge. Avaluació i diagnòstic. Intervenció psicològica i psicopedagògica. Assessorament i orientació a professionals i famílies.

Formació:

 • Grau en Psicologia: doble menció en Psicologia infanto-juvenil i anàlisis i intervenció psicoeducatives (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
 • Postgrau en Trastorns Emocionals i Psicopatologia Legal Infanto-juvenil (Universitat Autònoma de Barcelona, 2015)
 • Màster en rendiment, abandonament i fracàs escolar (Universitat de València, 2016)
 • Màster Oficial en Psicopedagogia (Universitat Autònoma de Barcelona, 2017)

Experiència professional:

 • Psicòloga, psicopedagoga i orientadora educativa a centres públics i privats de la comarca d’Osona.

Des de l’any 1993 treballo en contacte amb persones que tenen patiment psíquic. He desenvolupat la meva feina en tot tipus de recursos públics i també he exercit activitat privada des de l’any 2001. Ho faig perquè soc un enamorat de la meva professió i perquè tinc la convicció de què amb el meu saber i experiència puc ajudar a persones que o bé passen per períodes complicats de la seva vida amb repercussió a nivell de salut mental o bé pateixen una malaltia que s’allarga i els fa vulnerables.

Em tinc per persona empàtica i amb capacitat de treball. Assoleixo responsabilitats quan s’escau i crec fermament en el treball en equip. Estic acostumat a treballar amb psicòlegs i altres professionals vinculats al món de la salut, compartint enfocaments sobre el patiment i actuant de forma conjunta.

Crec fermament que una bona presentació i la honestedat en les explicacions sobre el malestar de les persones i les solucions que pot tenir aquest són fonamentals; i és en aquest sentit que crec que la psicofarmacologia  és una eina clau que, ben utilitzada, alleugera molt el patiment d’aquell que ho està passant malament, ja sigui sola o combinada amb l’activitat psicoterapèutica.

Al llarg dels anys he visitat a moltes persones, amb problemàtiques de salut diferent, unes més greus que altres, i és per això que puc dir que he desenvolupat experiència en els diferents camps de la psiquiatria, des de problemàtiques ansioses a malalties psicòtiques, passant per problemes de depressió, obsessivitat, problemàtica alimentària o problemes per abús / dependència de substàncies.

Per últim dir-vos que és una satisfacció personal important formar part de l’equip de PSIGMA i col.laborar en un projecte professional i alhora acollidor d’aquelles persones que precisen un cop de mà per a poder seguir fent una vida normalitzada, lliure de malestar psíquic.

 • Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1992).
 • Especialitat en Psiquiatria amb període de Formació a la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell (1997-2001)
 • Activitat laboral pública:
  • Institut Pere Mata (Reus): 1993 – 95
  • Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell: 1997 – 2001
  • Fundació Privada Hospital de Mollet: 2001 – 04
  • Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental (Vilanova i la Geltrú): 2004 – 08
 • Activitat laboral privada a consultori (propi o centre d’especialitats) a Sant Cugat del Vallès (2001-04), Sabadell (2001-04), Vilanova i la Geltrú (2005-08) i Vic (2010-actualitat)
 • Màster en Psiquiatria de Sector per la Universitat Rovira i Virgili (1994-96)
 • Diplomat en Direcció de Serveis de Salut Mental per EADA (2008)

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Vic, al carrer Morgades 19, entresòl 3a i al carrer Miramarges 7, 3r 4a

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma