Nosaltres

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses: psicologia, psicologia infantil, psicologia perinatal, sexologia, dietètica, fisioteràpia, osteopatia, coaching o acupuntura, entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Aquests són els valors d’un equip que s’ha demostrat ser capaç d’oferir un molt bon servei contribuint en la millora de la salut i en la transmissió d’hàbits i conceptes que poden ajudar a les persones a viure més bé i més tranquil·les, reduint o solucionant els seus problemes emocionals o físics.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant amb noves formes de pensar, sentir, relacionar-se i actuar. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç.

A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

Especialitat: Teràpia sexual i de parella. Trastorns d’ansietat, psicosomàtics, d’estat d’ànim i de conducta. Expert en tractament de depressions lleus i greus i trastorns alimentaris. Psicologia clínica d’adolescents i adults.

Gràcies a la psicologia he pogut convertir en la meva feina el que és la meva vocació: ajudar les persones. Perquè per això hi som, els psicòlegs: per ajudar a les persones a encaixar al món, incidint en la manera de ser i d’estar amb els altres.

Crec en un procés terapèutic rigorós i científic per donar resposta als problemes de salut de forma multidisciplinària, amb una òptica que vagi més enllà del meu àmbit. Amb aquests principis em vaig envoltar d’un bon equip de professionals per fundar Psigma, el meu projecte definitiu, l’any 2011.

Mai he deixat d’aprendre i formar-me, perquè cada dia m’adono més de la necessitat de reflexionar i estudiar profundament la ment humana.

Llicenciat en Psicologia (UAB, 1999). Col·legiat núm. 10.628. Màsters en Clínica en Salut Mental i en Sexologia Clínica i Salut Sexual (Facultat de Medicina UB).

Fundador i director de Psigma (2011). Format a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Facultat de Psicologia de la UB (1999-2001). Co-fundador de la Unitat d’Atenció Psicològica (UAP, 2001-2011, co-director) i de l’Espai Vital Vic (2008). Psicòleg al Centre Mèdic Manlleu (2009–2018). Conferenciant i ponent en centres acadèmics d’Osona, articulista a El 9 Nou i assessor per articles a La Vanguardia.

M’apassiona la psicologia clínica i m’encanta acompanyar persones en processos de canvi i creixement personal. Crec fermament en la capacitat per superar els moments difícils i millorar la pròpia qualitat de vida.

M’he format des de la visió constructivista i procuro mantenir una visió global i integradora des de diversos punts de vista, com el cognitiu-conductual, el sistèmic o l’humanista. Utilitzo eines de la teràpia breu estratègica, la narrativa, la centrada en dilemes, la Gestàltica i la hipnosi Ericksoniana.

El meu objectiu com a psicòleg es oferir la millor atenció possible i ajudar a les persones a assolir els seus objectius. Per això em segueixo formant com a psicoterapeuta i formo part d’equips de supervisió amb els millors psicòlegs clínics.

Especialitat: Psicoteràpia d’adults, parelles i famílies. Creixement personal.

Graduat en Psicologia (UB, 2013). Col·legiat núm. 24.335. Màster en Teràpia Cognitivosocial (UB). Diploma de Coaching and Training (Universitat d’Utrecht, Països Baixos) i de HR Management (Sydney, Austràlia).

Pràctiques laborals al Consorci Sanitari Integral de Catalunya (Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Moisès Broggi, Residència Fco. Padilla), a l’Hospital de Sant Pau (Teràpia Familiar), a l’Associació Catalana de Teràpies Cognitives, a l’Associació per a la Salut Familiar i Comunitària Ventijol i a l’Institut Carl Rogers.

De joveneta observava com la mare feia massatges i em fascinava el moviment de les seves mans: era com si dansessin amb el cos d’una altra persona! I em vaig acabar decantant per estudiar fisioteràpia.

He desenvolupat i experimentat aquesta professió en diferents àmbits i disciplines, però la inquietud per aprendre nous conceptes i la voluntat de créixer professionalment per ajudar les persones m’han dut a topar amb les teràpies energètiques, les corporals i l’osteopatia.

Entenc l’osteopatia des del treball sostingut i l’escolta activa. M’apassionen la teràpia craniosacral i el treball amb nadons. I m’agrada poder acompanyar les persones a prendre consciència de la seva situació i reconduir-la equilibrant el seu estat físic i energètic.

Especialitat: Osteopatia, Fisioteràpia i Teràpia craniosacral.

Diplomada en Fisioteràpia (EUG, 1993). Col·legiada núm. 969. Postgraus en Fisioteràpia Global Miofascial – mètode Mézières (UIC, 2003) i en Valoració en Fisioteràpia Pediàtrica (UIC, 2005). Diplomada en Teràpia Craniosacral (Instituto de Terapia Craneosacral, 2004) i en Teràpia Floral, sistema Bach (SEDIBAC). Formada en Osteopatia (EUROTHEMA), Reiki (1r i 2n nivell) i Reflexologia Podal. Acreditada com a educadora de massatge infantil per l’AEMI (2008).

Docent del programa d’higiene postural Salut a les escoles (Col·legi de Fisioterapeutes). Promotora de tallers de massatge infantil en llars d’infants i espais familiars. Conferenciant sobre flors de Bach i massatge infantil.

Sempre m’ha fascinat la relació de l’ésser humà amb la natura: com interactuen, s’equilibren i es complementen. Per això vaig estudiar biologia i vaig arribar a treballar durant més de vint anys en l’educació ambiental.

Però em mancava alguna cosa, i la vaig trobar en la medicina tradicional xinesa, uns estudis que em van dur a fer estades en hospitals de la Xina i a descobrir els textos canònics on he trobat els fils que ens uneixen amb la natura.

Ara formo part de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa i, gràcies a aquesta nova visió, he desenvolupat una forma d’abordar els trastorns dels pacients en què prenen importància tots els aspectes que els poden influir.

Especialitat: Medicina tradicional xinesa.

Llicenciat en Biologia (UB, 1992). Màster en Metereologia i Climatologia Aplicada (UB, 2004). Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa (2013). Màster en Medicina Canònica Huangdi Neijing (2016) i en Acupuntura Clàssica Xinesa (2017). Curs de Massatge Xinès Tuina (2016).

Estada de pràctiques en diferents hospitals de la Xina (2013, 2016). Membre de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa (2015).

La meva curiositat per entendre el funcionament de la ment i les relacions socials em van portar a estudiar psicologia. He convertit la meva vocació per ajudar en la meva professió. Sóc una psicòloga guarnida d’inquietuds socials i compromesa amb el benestar de les persones i les problemàtiques socials, elements que han orientat tant la meva formació com el meu bagatge professional i s’ha materialitzat en el trípode de la meva ocupació actual: l’investigació i formació, el treball social i comunitari com a psicòloga de salut mental en l’àmbit públic i la psicoteràpia privada a Psigma en el tractament de les addiccions.

Des d’una perspectiva humanista confio en el potencial de cada persona i la seva capacitat d’aprenentatge per a viure en plenitud i benestar amb si mateixa i amb els altres. En el transcurs de la vida, cadascú passa per episodis crítics que condicionen en gran mesura el com som (la identitat), com ens veiem (l’autoestima), com ens relacionem amb els altres i com veiem el món. Afortunadament, el concepte de salut en l’imaginari social està canviat i això es materialitza en més demandes d’ajuda, apostant per “voler estar bé i millor” i la prevenció. La psicoteràpia té un rol clau en concepte de salut: t’ajuda a conèixer com ets, com et relaciones amb els altres i l’entorn, el que permet reflexionar en una relació de confiança i respecte incondicional. Tota dificultat, un cop superada, si es treballa pot esdevenir un profitós creixement personal.

 • 2009 Llicenciatura en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Universidad Autónoma de Madrid.
 • 2012 Màster en Antropologia mèdica i salut internacional per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
 • 2013 Formació en Mindfulness per FUMH centre adscrit UAB.
 • 2015 Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista per l’Institut Erich Fromm.
 • Responsable a Granollers del pilotatge d’un projecte de Salut Mental, liderat per la Federació Salut Mental Catalunya i la Generalitat de Catalunya dins el Pla director de Salut Mental i Addiccions.
 • Formació a grups i equips de treball sobre tècniques de gestió de l’estrès, maneig de situacions d’alta exigència i grups d’ajuda mútua.
 • Atenc en psicoteràpia individual d’adults i teràpia familiar en problemes d’addiccions a Psigma, a les seus de Vic i Girona.
 • Investigadora des de l’Antropologia mèdica d’itineraris terapèutics, pràctiques ritualitzades amb enteògens i estats ampliats de consciència.

M’encanta la meva feina. Em sento molt afortunada de poder oferir psicoteràpia des de la teràpia cognitiu-conductual i intervenció neuropsicològica des d’una base científica, als infants i joves.  On a través del joc, moviment, representacions, creativitat, els nens experimenten les seves emocions i vivències i així els és més fàcil identificar les seves necessitats.

Em sento molt agraïda de poder acompanyar-los tant a ells com a les seves famílies, d’ajudar-los a créixer, a desenvolupar les seves capacitats i formar la pròpia identitat com individus únics que seran. Millorant la seva independència i autonomía, la seva participació social i la seva qualitat de vida.

Penso que cada infant, jove i família és única i especial, per tant que la psicoteràpia o una intervenció neuropsicològica s’ha d’adaptar a cada cas i necessitats. Per això parteixo d’una visió integradora que em permet fer un vestit a mida adaptat a la vostre necessitat. Treballant també amb el seu entorn (família, centre escolar entre altres). Per tant que el vostre fill superi les dificultats que presenta, aconsegueixi sentir-se feliç i vosaltres estigueu més tranquils.

L’assessorament nutricional és, en realitat, un viatge que iniciem amb el pacient on s’aprèn a menjar bé per tota la vida.

Especialitat: Psicòloga Sanitaria. Especialista en Neuropsicologia. Avaluació neuropsicológica, diagnòstic i tractament de les dificultats d’aprenentatge, TDAH, TEA. Problemes conductuals, emocionals i relacionals. Avaluació i intervenció. Infantil, juvenil i famílies.

 • Graduada en Psicologia amb itinerari curricular a Clínica l’any 2013 per la Universitat Complutense de Madrid.
 • Col·legiada nº 30291 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid.
 • (2014) Acreditació com a Psicòloga sanitària pel Ministeri de Sanitat (CAM).
 • Màster en Neuropsicologia Clínica (ISEP- Madrid-Barcelona).
 • Curs reeducacions psicopedagògiques (Fundació Adana)
 • Formació en – “Trastorno de conducta alimentaria: la familia como obstáculo” i “Víctimas y familias en conflicto: intervención del psicólogo en el ámbito de la juridiscción penal y civil”.2013.
 • Coordinadora de la Unitat de Neuropsicologia infantil i juvenil i demenciès del Servei de Neurologia del Grupo HM Hospitales. 2016-2018.
 • Facilitadora de grups terapèutics per adults, adolescents i infantil.
 • Col·laboradora docent en matèria de Psicologia en Universitat San Pablo Ceu (Infermeria). 2016-2017.
 • Pratiques laborales com neuropsicòloga clínica a la Unitat de Psiquiatría del Hospital Vall d´Hebrón. 2015. Treballant amb adults, infants i famílies.
 • Psicòloga sanitaria en diversos centres privats des de 2013.
 • Practiques laborales com psicóloga sanitaria al Hospital 12 de Octubre al servei de psiquiatria. 2013.Treballant amb adults, infants i famílies.
 • Docent en diversos centres privats del Dol i Acompanyament en la Mort, Emergècies sanitaries i R.C.P.
 • Técnic sanitaria Protecció Civil SAMUR. Especializació en Psicosocial de Emergències. 2012-2018.
 • Actualment en formació contínua en Psicologia infantil i juvenil i Neuropsicología Clínica.
 • Exercint com a psicòloga/psicoterapeuta des de l’any 2013. Especialista en Neuropsicologia Clínica.

La psicologia, ha estat la meva passió des de l’adolescència.

Sempre he cregut en les persones i en la capacitat que tenim per fer coses extraordinàries.

Com a psicòloga, i des de un punt de vista multidisciplinar, acompanyo a les persones en la superació de moments difícils, a prendre la millor decisió possible, a l’autoconeixement, a retrobar el seu lloc…

Cada dia em sorprèn la gran capacitat de les persones, i em continua apassionant la ment humana.

Especialitat: Psicologia clínica d’adults.

 • Llicenciada en Psicologia a l’any 1997 a la UAB de Barcelona amb número de col·legiada 9.613
 • Màster en Psicología Clinica a la Unversitat de Barcelona a Les Heures a l’any 2000.
 • Màster en Direcció de Recursos Humans a la UNED a l’any 2008.
 • Formació en igualtat de gènere a l’any 2017 i coatching teleològic a l’any 2019.
 • Responsable del Centre Especial de treball d’ADFO, Consultora i terapeuta.

Poder escoltar, conèixer i acompanyar històries de vida alienes m’agradava des de ben jove, és per això que de seguida vaig tenir clar que volia estudiar psicologia. Sento passió per observar i conèixer com cada persona actua davant de diverses situacions i, en cas que ho necessitin, poder acompanyar-los abastant-los d’eines i estratègies per tal que puguin avançar en la vida de forma agradable i feliç. Per mi acudir a un psicòleg no és acudir a un llibre de solucions universals, entenc la meva feina com a un treball cooperatiu entre el pacient (que és qui millor es coneix), i el psicòleg (que és qui sap sobre el funcionament de la ment humana) per així, de forma conjunta i coordinada, arribar a assolir els objectius establerts, també de mutu acord.

Tot i que a l’hora de treballar acostumo a utilitzar tècniques cognitiu-conductuals, crec de vital importància tenir en compte el context social i la història de vida del pacient (relacions familiars, esdeveniments vitals, personalitat…,) ja que entenc que les persones som com som per una explicació tridimensional; bio (genètica)- psico (personalitat)-social (entorn).

Especialitat: Addiccions, Psicologia General Sanitària.

 • Grau en Psicologia (URL, 2017).
 • Màster en Psicologia General Sanitària (UVic-UCC, 2019).
 • Màster en Drogodependències (UB).
 • Pràctiques laborals al Centre d’Higiene Mental (psicoteràpia individual i supervisions de casos).
 • Osonament (psicoteràpia grupal i individual).

Entendre i aprendre de les persones sempre ha estat una passió per a mi. Veure com una persona s’adapta als canvis de la vida i aconsegueix gestionar les emocions que això comporta em sembla fascinant, i encara més ser partícip i formar part d’aquest procés. La plasticitat de la ment, la qual és encara més present en els infants, és el nostre aliat per desenvolupar-nos amb confiança, autonomia i benestar emocional, i el que ens permet assolir els objectius terapèutics i avançar.

És per això que vaig decidir estudiar psicologia i posteriorment formar-me en l’àmbit de clínica infanto-juvenil, especialitzant-me en els trastorns del neurodesenvolupament i intervencions psicològiques tant individuals com familiars, totes elles basades en l’evidència científica.

Per mi és un plaer acompanyar tant infants com adolescents i joves amb les seves famílies, partint d’una història clínica, una avaluació i un pla de tractament totalment específic per a cada cas. Crec fermament en el treball en comú amb el sistema familiar, l’entorn escolar i el professional de la psicologia per tal de treballar conjuntament en la línia d’oferir estratègies al propi infant i al seu entorn.

Especialitat: Psicòloga general sanitària especialitzada en clínica infanto-juvenil. Avaluació, diagnòstic i intervenció psicològica. Especialista en trastorns d’aprenentatge, del llenguatge, de la conducta, emocionals, TDA/H i TEA. Teràpia familiar sistèmica.Llicenciada en psicologia (Universitat de Barcelona). Col·legiada num. 19169. Acreditació psicòloga general sanitària.

 • Màster oficial d’Intervenció i Recerca en Patologies del Llenguatge (Universitat Autònoma de Barcelona)
 • Màster en psicologia infanto-juvenil (Associació Espanyola de Psicologia Cognitivo-Conductual)
 • Acreditació ADI-R i ADOS-2 Dra Amaia Hervás (Mútua de Terrassa)
 • Màster en Intervenció Familiar, Sistèmica i Integradora. Especialitat en Teràpia Familiar (Universitat de Girona)
 • Formació en WISC- V i NEPPSY per Pearson
 • Estada formativa al Departament de Pediatria (Neuropediatria) a la Clínica Universitària de Navarra
 • Formació sobre l’entrevista diagnòstica SCID amb el Dr. Guillem Feixas dins el Màster de Teràpia Cognitivo-Social de la Universitat de Barcelona
 • Membre col·laborador del projecte UBinding per la Universitat de Barcelona en reeducació d’habilitats lectores amb el software UBinding.
 • Membre de l’Associació Catalana de Pediatria
 • Col·laboració en l’adaptació espanyola de l’escala CELF-V en I+D de Pearson Clinical and Talent Assessment
 • Exercint com a psicòloga infanto-juvenil en àmbit privat des de 2011.

Acompanyar a les persones en els seus processos personals d’autoconeixement, creixement i transformació és la meva vocació i tasca vital. Em baso en els principis de implicació en la relació terapèutica, sintonia en el moment vital de la persona i presència conscient. Em considero una persona amb gran sensibilitat per conèixer el món interior de l’altre i per tractar-lo amb respecte, dos dels altres aspectes en què sustento la meva pràctica. M’he format en diferents models de psicoteràpia, però sobretot treballo des d’una orientació humanista i integrativa.

El propi treball personal i l’acompanyament a altres persones, m’ha donat l’oportunitat d’endinsar-me en les diferents dimensions de l’ésser humà. És per això que visualitzo la persona en la seva part mental, emocional, conductual, somàtica i espiritual. Aquest recorregut m’ha aportat grans aprenentatges que continuo nudrint diàriament.

Especialitat: Psicologia d’adults, especialitat en dol, pèrdua, trauma i creixement personal.

Graduada en Psicologia per la Universitat de Girona (2014), número de col·legiada 25.878. Màster en Atenció al dol, pèrdua i trauma per l’Institut de Psicoteràpia integrativa relacional (2016) i Màster en Psicologia General Sanitaria (2018), ambdós per la Universitat de Barcelona. Actualment cursant la formació d’Anàlisis Bioenergètic, basat en un model d’energia subtil i meditació, a la Escola Integral Presence de Bèlgica.

Durant les formacions vaig realitzar pràctiques laborals de Psicologia geriàtrica i final de vida a la Residència Sant Josep (Cassà de la Selva) i de Psicologia sociosanitària a l’Hospital de dia en Salut mental d’adults del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Barcelona).

Gran part de l’experiència laboral ha estat acompanyant a persones en situació de dol i altres crisis vitals des de l’Entitat de Servei de suport al dol de Girona i, posteriorment, realitzant psicoteràpia en processos com estats emocionals, ansietat, obsessions, autoestima, etc. a la Unidad de Psicología Especializada (República Dominicana). També he implementat tallers formatius d’atenció al dol.

Una de les coses que més feliç em fa és poder compartir amb els altres els meus coneixements i la meva passió per la nutrició i la salut.

Treballo cada dia per poder ajudar a aquelles persones que passen per una situació difícil en relació a la seva alimentació i la seva salut per tal de guiar-los fins un estil de vida saludable tant a nivell físic com a nivell emocional.

Cal buscar un equilibri entre el plaer i la salut per tal d’assolir uns hàbits i uns costums alimentaris que puguin perdurar al llarg de les nostres vides.

Per a mi l’alimentació és molt més que aliments i nutrients. És gaudir, recordar, expressar i compartir.

Especialitat: Dietista-Nutricionista especialitzada en Trastorns de la conducta alimentaria i en Obesitat. Experta en Nutrició clínica, nutrició digestiva, nutrició femenina i salut hormonal.

 • Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull – Blanquerna (2019).
 • Col·legiada al CoDiNuCat amb el número CAT001949.
 • Màster en intervenció psicològica en trastorns de la conducta alimentària (TCA) i la Obesitat – ITA i Universitat de Barcelona IL3 (2020).
 • Postgrau nutrició clínica avançada per Universitat Ramon Llull – Blanquerna (2021).
 • Curs d’especialització en nutrició digestiva (2021).
 • Curs d’especialització en nutrició femenina i salut hormonal (2021).
 • Curs de nutrició esportiva avançada – ICNS (2021).
 • Nutricionista a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2021).
 • Experiència en consulta des de 2019.

Quan penso amb la psicologia, penso amb l’oportunitat de poder fer un treball personal. Un treball que et pot ajudar a conèixer-te més a tu mateix, a entendre i a integrar la teva història de vida i el teu present, per a projectar-te d’una forma més lliure cap al teu futur.

M’encanta treballar amb infants i adolescents i per això m’he format en psicologia infantil i juvenil. Penso que la relació que establim amb ells i elles és bàsica per a poder fer un bon treball, per a poder-los acompanyar, amb eines i tècniques adaptades, en el procés d’autoconeixement; potenciant els seus recursos i desenvolupant-ne de nous. Considero que la gestió de les emocions i la potenciació de la intel·ligència emocional és, en molts casos, la base del meu treball.

La infància i l’adolescència, són etapes amb molts canvis i a on tenen molta importància tant la família com l’escola, per això, segons el cas, les tindrem molt en compte en el pla de treball i hi haurà una coordinació amb elles. M’adapto a cada cas oferint sempre un pla de treball individualitzat.
M’encantarà escoltar-vos i acompanyar-vos en el vostre procés i el dels vostres fills i filles!

Especialitat: Psicologia Infantil i juvenil, Teràpia Familiar

 • Graduada en Psicologia el 2017 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
 • Col·legiada núm. 27.942 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster de Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i estratègies d’intervenció – per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
 • Pràctiques externes com a psicòloga infanto-juvenil al CDIAP i CSMIJ de la Fundació Eulàlia Torras de Beà (2019-2020) i al CDIAP Rella (2017)
 • Formació específica sobre la diversitat afectiva sexual i de gènere amb joves per la Diputació de Barcelona (2018)
 • Formació específica en Educació Emocional a Divulgación Dinámica (2017)
 • Autora d’una eina psicoeducativa per a donar a conèixer i treballar els diferents tipus de famílies que hi ha a l’actualitat.
 • Creació i dinamització d’un l’Espai Familiar amb infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. (2019)
 • Actualment en formació contínua en Psicologia Infantil i Juvenil i teràpia familiar.

La nutrició i la dietètica són la meva vocació, motiu pel qual m’allunyo del concepte clàssic de “dieta”, carregat de connotacions negatives, i treballo en base a canvis d’hàbits saludables i progressius adaptats individualment a cadascun dels meus pacients.

El meu objectiu és ajudar a les persones a incorporar, al seu ritme, aquests hàbits saludables al seu dia a dia tenint en compte les seves necessitats per que els sigui el més còmode possible. Tanmateix, aquest assessorament té en compte els obstacles que poden anar apareixent en el procés de canvi d’hàbits i ofereix solucions d’estil de vida, organització i alimentació mitjançant l’escolta activa i l’entrevista motivacional.

La clau no és realitzar una “dieta miracle” ràpida sinó aprendre a menjar bé per sempre.

Especialitat: Dietista-Nutricionista especialitzada en nutrició clínica i diabetis.

 • Grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull – Blanquerna Salut (2018).
 • Col·legiada al CoDiNuCat amb el número CAT001588.
 • Màster Oficial en Condicionants genètics, nutricionals i ambientals del creixement i el desenvolupament per la Universitat Rovira i Virgili (2019).
 • Dietista – Nutricionista clínica en diversos centres de salut des de 2019.
 • Participació com a Dietista – Nutricionista a l’Estudi SALOMEH relatiu al consum de sal, dieta mediterrània i presència d’Insuficiència Cardíaca (febrer 2019 – abril 2020).
 • Participació com a Dietista – Nutricionista en les formacions de l’AIFiCC (l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya) a Girona (juny 2019 – març 2020).
 • Màster Oficial en Bases per a l’atenció i l’educació de les persones amb diabetis per la Universitat de Barcelona (2020).
 • Curs en Seguretat Alimentària a la llar per l’escola Norte Salud Nutrición (maig 2020).
 • Curs en Entrevista Motivacional per a la pràctica clínica per l’escola Norte Salud Nutrición (juliol 2020).
 • Participació com a Dietista – Nutricionista a l’Estudi PREDIMED PLUS relatiu a la prevenció de malalties cardiovasculars mitjançant la dieta mediterrània (setembre 2020 – actualitat).
 • Beca PERIS de la Generalitat de Catalunya per realitzar el Doctorat (PhD) en l’estudi dels efectes preventius de la dieta mediterrània en l’aparició de demència i Alzheimer (juliol 2021).

Des de sempre he sentit l’impuls intern de buscar, una curiositat que no es conformava amb l’aparença de les coses.
Ja des de la meva etapa adolescent la meva vida es va anar tornant més i més introspectiva. Aquesta etapa em va ajudar a crear una sensibilitat molt especial, alhora que em començava a adonar que, si volia continuar i progressar en aquest camí de descobriment, necessitava de la relació amb els altres, expressant el meu veritable Ser; i aprenent i emmirallant-me pels diferents mestres que la vida va posar al meu davant.

Per donar aquest gran pas, vaig necessitar d’una gran xarxa de persones meravelloses, que em van oferir la seguretat de la nostra relació, per atrevir-me a explorar tot el que jo soc.

Ara intento oferir aquest mateix espai de seguretat a altres persones que es veuen en la necessitat de mirar endins, per així, trobar les seves pròpies respostes.

Especialitat: Psicoteràpia d’adults. Tractament d’experiències traumàtiques. Ferides emocionals de vincle. Creixement personal.

 • Graduat en Psicologia (2010-2014). Col·legiat núm. 28.105. Màster en Psicoteràpia Humanista Integrativa Individual i de Grup (Institut d’Interacció Carl Rogers de Barcelona). Especialització en Desregulació Afectiva, Defenses de Supervivència i Memòria Traumàtica (Sensoriomotor Psychotherapy Institute). Formació en Auxiliar en Hipoteràpia (Centre Mas Alba Girona).
 • Psicòleg i Codirector del Centre Marina Saperas de teràpia de Terrassa. He col·laborat amb el Projecte “Espora” per acostar la teràpia a persones amb recursos econòmics baixos a Psyntesis Vic. Voluntariat i Pràctiques laborals i Acadèmiques en Hipoteràpia als Centres Mas Alba de Girona, Sant Tomàs de Vic i Centre Resort Natura de Gurb. Hipoterapeuta al Centre Resort Natura de Gurb. Psicòleg i Dinamitzador a VEIE Escola d’Educació Emocional per a nens/es. Pràctiques Visualitzades a l’Institut d’Interacció Carl Rogers.

Seguir una bona alimentació i realitzar exercici físic freqüentment és indispensable per a mantenir un estat de salut òptim. Aquesta premisa és la que em va portar a voler-me especialitzar en el camp de la nutrició i l’esport.

Gràcies a aquesta especialització he pogut comprovar la importància d’alimentar-se correctament per tal d’obtenir un rendiment excel·lent en l’exercici físic.
Tanmateix, m’ha proporcionat les eines necessàries per poder elaborar plans nutricionals adaptats segons gustos, objectius i necessitats.

El meu objectiu és ensenyar a les persones les bases d’una bona alimentació i assessorar-les per tal que les integrin al màxim en el seu dia a dia. Un aprenentatge constant que facilitarà l’adherència dels bons hàbits alimentaris i de salut.
La clau està en assolir els objectius individuals mentre es gaudeix del procés.

Especialitat: Dietista-Nutricionista especialitzat en nutrició esportiva.

 • Grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (2018).
 • Participació en la jornada LA NUTRICIÓ ENTERAL, dels aspectes bàsics a l’aplicació en el pacient hospitalitzat per l’Hospital Clínic de Barcelona (Març del 2018).
 • Col·legiat al CoDiNuCat amb el número CAT001602.
 • Màster Oficial en Alimentació en l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Oberta de Catalunya (2020).

El meu interès per les persones em va portar a especialitzar-me en la Gestió del Talent a través d’un màster a la Universitat de Barcelona. Ara, amb més de 30 anys d’experiència professional en càrrecs directius en grans organitzacions i com a professor universitari de gestió del talent i habilitats directives, continuo amb la meva vocació d’ajudar a les persones a assolir els seus objectius mitjançant el coaching i el mentoring.

M’apassiona comprovar el creixement i desenvolupament de les persones i veure com viuen i treballen amb sentit en tocar els seus somnis, metes i objectius i per això em defineixo com a “transformador del canvi”, aportant valor al meu entorn.

Actualment acompanyo a persones en el procés de canvi professional i reorientació laboral, treballant les diferents etapes per les quals transiten i donant suport en l’assoliment del seu nou objectiu professional. Crec fermament en la capacitat de les persones per superar els moments difícils i millorar la pròpia qualitat de vida.

El meu objectiu com a coach és ajudar a les persones a ser els conductors de la seva pròpia vida amb la millor atenció possible,

Especialitat: En coaching i mentoring.

 • Diplomat en Ciències Empresarials (UVIC). Màster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria en les Organitzacions (Universitat de Barcelona). Program for Manegement Developement (ESADE). Certificat en Coaching Personal i Empresarial (ASESCO). Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming (PNL-Richard Bandler). Màster en gestió de qualitat i auditor intern (SPG).
 • Professor universitari e gestió del talent i habilitats directives en el Grau d’Administració d’Empreses, Grau de Màrqueting i Comunicació Empresarial, Màster en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en disseny i optimització de processos industrials i direcció industrial.
 • Coach professional especialitzat en executius, comandaments, emprenedors i autònoms, docents, estudiants universitaris i persones en recerca d’ocupació. I mentor en processos de millora d’habilitats directives i en la millora de l’empleabilitat. Assessor i consultor d’empreses en gestió del talent.

Sempre he pensat que cada persona es un món, amb una història de vida especial i única. Des de que tinc memòria m’interessen els temes relacionats amb la ment i la conducta humana. Amb el temps, l’escolta activa, l’empatia i la presència s’han convertit en les qualitats essencials de la meva professió.

Entenc el procés terapèutic com un acompanyament a l’individu, com un element clau d’autoconeixement i creixement personal, a partir de tècniques, eines i estratègies adaptades als objectius terapèutics i orientades a millorar la qualitat de vida de la persona. Ja sigui des d’una vessant cognitiu-conductual, sistèmica o humanista, m’adapto a la personalitat i al moment vital de cadascú.

Des de la Teràpia Corporal Integrativa de la Gestalt poso especial atenció a la relació entre el cos i la ment, tenint en compte una visió integral i holística de l’esser humà. Sovint oblidem escoltar les nostres necessitats o no ens permetem determinades emocions que acaben produint bloquejos a nivell corporal. En consulta, dono molta importància al vincle terapèutic i a tot allò que es viu o es somatitza a través del cos.

Pel que fa a la teràpia infanto-juvenil, dono molta importància a la gestió emocional, les relacions interpersonals, el treball de l’autoestima i la resolució de conflictes. També faig acompanyament a les famílies a partir de pautes que ajudin a guiar el desenvolupament dels infants i adolescents.

Especialitat: Psicòloga general sanitària especialitzada en clínica d’adults i infanto-juvenil. Trastorns d’ansietat, psicosomàtics, d’estat d’ànim i de conducta. Avaluació, diagnòstic i intervenció psicològica. Trastorns d’aprenentatge, del llenguatge, de la conducta, de la conducta alimentària, emocionals, TDA/H i TEA. Teràpia Corporal Integrativa (Gestalt).

 • Llicenciada en Psicologia (Universitat de Barcelona, 2017). Col·legiada núm. 29.405 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicòloga General Sanitària (Universitat de Vic, 2021).
 • Formació en Teràpia Corporal Integrativa (Espai TCI Barcelona).
 • Intercanvis universitaris a Ghent University (Gent, Bèlgica; 2014) i a Universidade Federal de Mina Gerais (Belo Horizonte, Brasil; 2016).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària d’Adults i Infanto-Juvenil (Centre Mèdic de Vic; Centre Mèdic Granollers; Centre Mèdic Jaume I; Centre Mèdic Riera Blanca).
 • Grups de Supervisió mensual (Cercle TCI).
 • Col·laboradora projecte universitari d’Innovació Social Imagine-Lab (Universitat de Barcelona).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària (en pràctiques de màster) a Consorci Hospitalari de Vic (Intervenció amb pacients del CSMA: especialització en Trastorns Psicòtics; Consulta a planta de psiquiatria; Grups terapèutics a Osonament; Grup psicoeducatiu d’habilitats socials per fases inicials de trastorns mentals severs en adolescents i adults joves; Grup psicoterapèutic per a la recuperació funcional amb TMS).
 • Psicòloga Clínica General Sanitària Infanto-Juvenil (en pràctiques de màster) a Fundació Orienta (Intervenció amb pacients del CSMIJ; Co-terapeuta grupal al Programa AIRE).
 • Psicòloga de l’educació (en pràctiques de grau) a Unitat d’Escolarització Compartida al Centre Juvenil Martí Codolar.

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Vic, al carrer Morgades 19, entresòl 3a i al carrer Miramarges 7, 3r 4a

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma