El centre

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses: psiquiatria, psicologia, psicologia infantil, psicologia perinatal, sexologia, dietètica, logopèdia, fisioteràpia, osteopatia, coaching o acupuntura, entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Aquests són els valors d’un equip que s’ha demostrat ser capaç d’oferir un molt bon servei contribuint en la millora de la salut i en la transmissió d’hàbits i conceptes que poden ajudar a les persones a viure més bé i més tranquil·les, reduint o solucionant els seus problemes emocionals o físics.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant amb noves formes de pensar, sentir, relacionar-se i actuar. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç.

A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

Especialitat: Teràpia sexual i de parella. Trastorns d’ansietat, psicosomàtics, d’estat d’ànim i de conducta. Psicologia clínica d’adolescents i adults.

Gràcies a la psicologia he pogut convertir en la meva feina el que és la meva vocació: ajudar les persones. Perquè per això hi som, els psicòlegs: per ajudar a les persones a encaixar al món, incidint en la manera de ser i d’estar amb els altres.

Crec en un procés terapèutic rigorós i científic per donar resposta als problemes de salut de forma multidisciplinària, amb una òptica que vagi més enllà del meu àmbit. Amb aquests principis em vaig envoltar d’un bon equip de professionals per fundar Psigma, el meu projecte definitiu, l’any 2011.

Mai he deixat d’aprendre i formar-me, perquè cada dia m’adono més de la necessitat de reflexionar i estudiar profundament la ment humana.

Llicenciat en Psicologia (UAB, 1999). Col·legiat núm. 10.628. Màsters en Clínica en Salut Mental i en Sexologia Clínica i Salut Sexual (UB).

Fundador i director de Psigma (2011). Format a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Facultat de Psicologia de la UB (1999-2001). Co-fundador de la Unitat d’Atenció Psicològica (UAP, 2001-2011, co-director) i de l’Espai Vital Vic (2008). Psicòleg al Centre Mèdic Manlleu (2009). Conferenciant i ponent en centres acadèmics d’Osona, articulista a El 9 Nou i assessor per articles a La Vanguardia.

M’apassiona la psicologia clínica i m’encanta acompanyar persones en processos de canvi i creixement personal. Crec fermament en la capacitat per superar els moments difícils i millorar la pròpia qualitat de vida.

M’he format des de la visió constructivista i procuro mantenir una visió global i integradora des de diversos punts de vista, com el cognitiu-conductual, el sistèmic o l’humanista. Utilitzo eines de la teràpia breu estratègica, la narrativa, la centrada en dilemes, la Gestàltica i la hipnosi Ericksoniana.

El meu objectiu com a psicòleg es oferir la millor atenció possible i ajudar a les persones a assolir els seus objectius. Per això em segueixo formant com a psicoterapeuta i formo part d’equips de supervisió amb els millors psicòlegs clínics.

Especialitat: Psicoteràpia d’adults, parelles i famílies. Creixement personal.

Graduat en Psicologia (UB, 2013). Col·legiat núm. 24.335. Màster en Teràpia Cognitivosocial (UB). Diploma de Coaching and Training (Universitat d’Utrecht, Països Baixos) i de HR Management (Sydney, Austràlia).

Pràctiques laborals al Consorci Sanitari Integral de Catalunya (Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Moisès Broggi, Residència Fco. Padilla), a l’Hospital de Sant Pau (Teràpia Familiar), a l’Associació Catalana de Teràpies Cognitives, a l’Associació per a la Salut Familiar i Comunitària Ventijol i a l’Institut Carl Rogers.

Els viatges a la meva estimada Àfrica m’han donat l’oportunitat de comprovar de primera mà que la veritable força del canvi es troba dins les persones, per difícils que siguin les condicions externes. Per això m’apassiona acompanyar-les en el canvi d’hàbits, el desenvolupament d’habilitats i la consecució de reptes en menys temps, ja sigui en processos individuals de coaching amb PNL o en formacions vivencials.

He complementat la meva formació en psicologia formant-me com a coach personal i estic certificada com a psicòloga experta en coaching pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. M’he especialitzat en intel·ligència emocional, comunicació no violenta, entrenament de l’atenció (mindfulness) i PNL (programació neurolingüística).

Especialitat: Coaching. Intel·ligència emocional, autoestima, comunicació no violenta i mindfulness.

Llicenciada en Psicologia (UB, 1990). Col·legiada núm. 6.367 i acreditada com a Psicòloga-coach. Coach Personal & Executiu certificada per la ICF. Licensed Practitioner en PNL (Society of NLP, avalada per Richard Bandler). Formació en coaching d’equips, coaching per a la salut, coaching educatiu i coaching per a adolescents.

Fundadora de Kaizen Singular (2012). Conferenciant i formadora en empreses, entitats i centres educatius. Conferenciant en fòrums de desenvolupament i creixement personal i professional. Articulista en blogs especialitzats i premsa digital (Anoia Diari, Penedèsfera) sobre coaching i gestió emocional.

La meva afició pel món de l’activitat física i l’esport comença després d’haver aconseguit recuperar-me de sis operacions i un allargament de fèmur de cinc centímetres. A partir d’aquell moment vaig decidir formar-me per poder-me dedicar a cuidar la salut de les persones a través de l’entrenament esportiu.

Mai m’hauria imaginat que seria possible tenir una cama en perfectes condicions després d’un diagnòstic d’incapacitat física. Però ho vaig aconseguir gràcies a uns valors que he anat adquirint al llarg de la vida i amb els que em sento identificat: Constància, esforç, sacrifici i superació personal. Això és el que intento transmetre dia a dia a tots els meus pacients i a tota la gent del meu entorn.

Especialitat: Entrenament personal. Esports de resistència.

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Col·legiat núm. 54.342. Diplomat en Biomecànica del Running. Trainer oficial de Mètode Abdominal Hipopressiu de M. Caufriez (RSF). Tècnic en Fitness amb atenció a la discapacitat i la mobilitat reduïda. Tècnic en Pilates i en estiraments terapèutics. Formació avançada en mètodes d’entrenament esportiu.

No diré que de petit volia ser psicòleg esportiu, però és cert que el comportament humà i l’esport sempre han sigut les meves dues grans passions.

A través del mètode científic i la psicologia aplicada miro d’ajudar a qui vulgui matisar, millorar o assolir determinats objectius. Siguin quins siguin, l’entrenament psicològic és una magnífica eina per cultivar les pròpies capacitats.

He tingut la gran sort de poder col·laborar amb equips esportius de primera línia, i aquest aprenentatge m’ha portat a voler desenvolupar una metodologia pròpia d’atenció a l’esportista. La psicologia esportiva ofereix grans oportunitats de creixement, i vull dedicar els meus esforços a ajudar esportistes a millorar el benestar mental i el rendiment.

Especialitat: Psicologia esportiva.

Llicenciat en Psicologia (URL, 2008). Col·legiat núm. 18.054. Postgrau en Teràpia Racional Emotiva Conductual (Institut RET, 2013). Màster en Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física (UAM, 2009). Màster en Neurociències en curs (UB).

Responsable de PE Assessors, Psicologia i Esport (2014). Professor responsable de Psicologia Esportiva i Grups Esportius a l’Escola d’Entrenadors de la FCF (2009-2011). Professor del Consorci d’Educació de Barcelona (2012). Coordinador del Servei Pati Obert de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (2012-2014). Experiència en filials de l’Atlético de Madrid i el FC Barcelona.

De joveneta observava com la mare feia massatges i em fascinava el moviment de les seves mans: era com si dansessin amb el cos d’una altra persona! I em vaig acabar decantant per estudiar fisioteràpia.

He desenvolupat i experimentat aquesta professió en diferents àmbits i disciplines, però la inquietud per aprendre nous conceptes i la voluntat de créixer professionalment per ajudar les persones m’han dut a topar amb les teràpies energètiques, les corporals i l’osteopatia.

Entenc l’osteopatia des del treball sostingut i l’escolta activa. M’apassionen la teràpia craniosacral i el treball amb nadons. I m’agrada poder acompanyar les persones a prendre consciència de la seva situació i reconduir-la equilibrant el seu estat físic i energètic.

Especialitat: Osteopatia, Fisioteràpia i Teràpia craniosacral.

Diplomada en Fisioteràpia (EUG, 1993). Col·legiada núm. 969. Postgraus en Fisioteràpia Global Miofascial – mètode Mézières (UIC, 2003) i en Valoració en Fisioteràpia Pediàtrica (UIC, 2005). Diplomada en Teràpia Craniosacral (Instituto de Terapia Craneosacral, 2004) i en Teràpia Floral, sistema Bach (SEDIBAC). Formada en Osteopatia (EUROTHEMA), Reiki (1r i 2n nivell) i Reflexologia Podal. Acreditada com a educadora de massatge infantil per l’AEMI (2008).

Docent del programa d’higiene postural Salut a les escoles (Col·legi de Fisioterapeutes). Promotora de tallers de massatge infantil en llars d’infants i espais familiars. Conferenciant sobre flors de Bach i massatge infantil.

Sempre m’ha fascinat la relació de l’ésser humà amb la natura: com interactuen, s’equilibren i es complementen. Per això vaig estudiar biologia i vaig arribar a treballar durant més de vint anys en l’educació ambiental.

Però em mancava alguna cosa, i la vaig trobar en la medicina tradicional xinesa, uns estudis que em van dur a fer estades en hospitals de la Xina i a descobrir els textos canònics on he trobat els fils que ens uneixen amb la natura.

Ara formo part de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa i, gràcies a aquesta nova visió, he desenvolupat una forma d’abordar els trastorns dels pacients en què prenen importància tots els aspectes que els poden influir.

Especialitat: Medicina tradicional xinesa.

Llicenciat en Biologia (UB, 1992). Màster en Metereologia i Climatologia Aplicada (UB, 2004). Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa (2013). Màster en Medicina Canònica Huangdi Neijing (2016) i en Acupuntura Clàssica Xinesa (2017). Curs de Massatge Xinès Tuina (2016).

Estada de pràctiques en diferents hospitals de la Xina (2013, 2016). Membre de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa (2015).

Sóc fisioterapeuta i formo part de Psigma com a psiconeuroimmunòloga. Com a professional desitjo continuar tenint ganes de formar-me, aprendre dels meus pacients i ser experta en cadascun d’ells. Transmetre’ls les emocions, les experiències i els beneficis d’aprendre a millorar la teva qualitat de vida.

L’alimentació pot ser un vehicle per recuperar l’equilibri i el benestar per viure amb plenitud. Per deixar enrere el malestar, alliberar-se de la gana emocional, sanar els intestins, equilibrar les hormones, viure sense estrès, estimar-se, perdonar, acceptar i viure alegre.

Tots som diferents i cadascú té el seu camí de recuperació, però m’agradaria acompanyar-te en aquest procés perquè no et sentis sol/a i aconsegueixis menjar i viure de forma sana.

Especialitat: Psiconeuroimmunoendocrinologia.

Diplomada en Fisioteràpia (UVic, 2001). Col·legiada núm. 3.480. Postgraus en PNIE i Nutrició Ortomolecular (UB, 2016) i en Rehabilitació Eqüestre (Esc. Gimbernat, 2005). Seminaris sobre Salut Intestinal (2016-17) i Fatiga (2016). Formació continuada en Atenció Centrada en la Persona (Can Planoles, 2007).

Fisioterapeuta en diferents centres de l’àmbit clínic i residencial (2001). Fundadora i directora del Centre CReqü (Masies de Voltregà, 2004-07). Pràctiques de PNIE a la Clínica Verdaguer-Homs (Olot, 2016).

Em dedico a acompanyar persones i tinc facilitat per entendre-les, en el sentit més profund de la paraula. Sense respecte i empatia no entenc la meva professió: m’encanta mirar-te als ulls, escoltar-te i detectar les teves potencialitats, els teus recursos i la teva forma d’entendre la vida. Per identificar tot allò que et pot impedir avançar i ajudar-te a superar-ho.

Treballant en el món de la dansa clàssica vaig entendre el paper que juga l’autoestima en la nostra identitat. Aleshores em vaig especialitzar en Intel·ligència Emocional, començant a fer formacions per tot Catalunya, i incorporant més endavant la Programació Neurolingüística. I, cada dia més apassionada per l’estudi profund de les persones, vaig anar aprofundint en la psicologia més clínica.

Especialitat: Psicologia d’adults, teràpia sexual i de parella i processos de canvi i millora personal.

Llicenciada en Psicologia (UCM, 2014). Col·legiada núm. 25.147. Graduada en Dansa Clàssica (SCAENA, 2011). Màster en Intervenció Psicològica en Contextos Educatius (UCM, 2014). Màster Practitioner PNL (Gestalt, 2017). Postgrau d’Educació Emocional i Benestar (UB, 2015). Formació de formadors (Tea Cegos, 2016).

Tutora i docent online en Intel·ligència Emocional (USC, 2016). Formadora externa en Intel·ligència Emocional (UVic, 2017).

Des de jove sabia que volia dedicar la meva vida a la psicologia, i des de que vaig començar el grau, tenia clar que seria a la psicologia infantil i juvenil.

Considero que sovint les persones veuen aquelles dificultats dels altres, aquelles matèries i àrees on tenen més problemes per assolir uns objectius. Jo penso que tot i les dificultats, tothom pot aprendre, desenvolupar-se i assolir el seu potencial. Dedico la meva tasca a entendre els trastorns i dificultats, marcar uns objectius a treballar, oferir una ajuda individualitzada i ajustada, i engrescar als nens i nenes i joves, a treballar i esdevenir la seva millor versió.

Especialitat: Psicologia infantil i juvenil. Trastorns del neurodesenvolupament (especialment TEA), Dificultats d’aprenentatge, Trastorns del llenguatge, Assessorament a pares, i Coordinació i assessorament a escoles.

Màster en Dificultats d’aprenentatge i Trastorns del llenguatge, amb la doble especialització (UOC, 2018) Màster propi en Intervenció socioeducativa (Divulgación Dinàmica, 2017) Graduada en Psicologia (UVic-UCC, 2015) amb número de col·legiada 25.631

Formació complementaria: atenció a la diversitat, autisme (2017), formació de PECS nivell 1 (2017), atenció sociosanitària en institucions socials (2016), atenció primerenca i musicoteràpia (2015), i tècniques de modificació de conducta (2014), entre altres formacions i seminaris.

M’encanta poder treballar en el que més m’agrada. Em vaig formar en Psicologia clínica per intervenir des de la teràpia cognitivo-conductual i la teràpia racional emotiva conductual. Amb les dues trobo un valor afegit al poder integrar les eines per poder ajudar-te a resoldre problemes del dia a dia i el problemes específics que poden estar destorbant el teu benestar.

És una realitat que som éssers humans que al llarg de les nostres vides passem per alguna dificultat que costa de resoldre-la per nosaltres mateixos, per això és important comptar amb el suport de professionals de la salut preparats per ajudar-nos a entomar i resoldre de la millor manera el tema pel que s’estigui patint.

Sóc una psicòloga amb experiència, compromesa i responsable. M’agrada aplicar la psicoteràpia personalitzada, és a dir, pensada en tu.

Junts treballarem des d’una base científica, perquè puguis aprendre a gestionar d’una forma saludable i favorable teus pensaments, emocions i conductes.

Especialitat: Psicòloga general sanitària. Col. 20.436. Adolescents i adults.

Problemes d’ansietat, adaptatius, estats d’ànim, alimentació, personalitat, pèrdues, alteració del son, estrès laboral burnout, estrès estudiantil, parella i sexualitat. Suport psicològic en alteracions de la salut física, adhesió al tractament i al nou estil de vida.

Formació

  • Membre de l’Associació Espanyola de Teràpia Racional Emotiva Conductual
  • (2014) Acreditació com a Psicòloga general sanitària pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
  • (2013-2015) – Postgrau i Màster en Teràpia Racional Emotiva Conductual. Institut RET, Barcelona.
  • (2013-2015) – International Primary and Advanced Certificate Practicum in Rational Emotive Behavior Therapy. Albert Ellis Institute New York.
  • (2011-2013) Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual. Universitat Autònoma de Barcelona
  • (2001-2006) Llicenciada en Psicologia. Universitat de Monterrey (Mex.). Homologació al Títol Oficial Espanyol de Psicologia.

Nascuda a la capital catalana, vaig iniciar els meus estudis bàsics de Nutrició Humana i Dietètica a Barcelona i els vaig complementar en Nutrició Clínica realitzant un màster a la Universitat Rovira i Virgili. Donat el meu interès per un sistema de salut més integratiu i comunitari, vaig participar en un projecte a la selva de Chiapas, Mèxic. Allà, un grup de diversos professionals sanitaris vam contribuir a la creació del Sistema de Salut Autònom Zapatista. L’experiència viscuda em va confirmar que la salut, vista des d’un punt de vista inclusiu i global, és el camí per poder realitzar els canvis d’hàbits saludables que portaran a la persona a millorar el seu estat de salut.

De manera personal i professional, sóc una gran defensora de l’activitat física i per aquest motiu, em vaig formar en Nutrició Esportiva per tal de poder donar bons consells a l’hora de millorar el rendiment físic i esportiu.

Des dels meus inicis professionals, sempre m’he dedicat a la consulta dietètica, i per això he realitzat cursos de coaching, per tal d’empoderar al pacient i fer-lo autònom de la seva salut. Sempre m’agrada fer-los una pregunta: “si som el que mengem… què t’agradaria ser?”.

Especialitat: Dietètica i nutrició. Obesitat i sobrepes. Vegetarianisme i veganisme. Nutrició i Esport.

Diplamada en Nutrició Humana i Dietètica (UB, 2011), Màster en Nutrició Clínica (URV, 2012), Nutrició i Esport (UB, 2015), Coaching Nutricional (2017), Col·legiada núm. CAT000414.

Conferenciant de xerrades i tallers a escoles, centres públics i empreses privades. Col·laboració amb premsa escrita i ràdio.

Penso que la sensibilitat i l’empatia son eines clau per poder entendre com cada persona perceb el món. Dedicar-me a la psicologia és una de les millors decisions que he pres, és la meva vocació i el meu estil de vida; per aquest motiu mai he deixat de formar-me. Conèixer el context educatiu i familiar és imprescindible per treballar aquelles dificultats o adversitats que es presenten al llarg de les etapes del desenvolupament, abans d’arribar a l’edat adulta. Com a terapeuta el meu objectiu és oferir un servei de qualitat, amb una visió integradora i holística, acompanyant els nens i nenes, adolescents i familiars al llarg del desenvolupament vital.

Especialitat: Psicologia sanitària infantojuvenil. Assatjament escolar i cyberbullying. Diversitat funcional, TEA i reeducacions. Educació emocional.

Gruaduada en Psicologia (UVIC, 2016). Col·legiada núm.24786. Màster en Psicologia General Sanitària (UVIC), Programació Neurolingüística (DD), Formació en personalitat resistent i resiliència (UVIC-UCC), Avaluació i Intervenció en Autoestima (Aaron Beck Granada), Primers auxilis psicològics i atenció a les víctimes (UVIC-UCC).

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Vic, al carrer Morgades 19, entresòl 3a i baixos.

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

Em vull subscriure al butlletí Em vull subscriure el butlletí de Psigma
He llegit i accepto el document de política de privacitat

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma