El centre

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses: psicologia, psicologia infantil, psicologia perinatal, sexologia, dietètica, fisioteràpia, osteopatia, coaching o acupuntura, entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Aquests són els valors d’un equip que s’ha demostrat ser capaç d’oferir un molt bon servei contribuint en la millora de la salut i en la transmissió d’hàbits i conceptes que poden ajudar a les persones a viure més bé i més tranquil·les, reduint o solucionant els seus problemes emocionals o físics.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant amb noves formes de pensar, sentir, relacionar-se i actuar. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç.

A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

Especialitat: Teràpia sexual i de parella. Trastorns d’ansietat, psicosomàtics, d’estat d’ànim i de conducta. Psicologia clínica d’adolescents i adults.

Gràcies a la psicologia he pogut convertir en la meva feina el que és la meva vocació: ajudar les persones. Perquè per això hi som, els psicòlegs: per ajudar a les persones a encaixar al món, incidint en la manera de ser i d’estar amb els altres.

Crec en un procés terapèutic rigorós i científic per donar resposta als problemes de salut de forma multidisciplinària, amb una òptica que vagi més enllà del meu àmbit. Amb aquests principis em vaig envoltar d’un bon equip de professionals per fundar Psigma, el meu projecte definitiu, l’any 2011.

Mai he deixat d’aprendre i formar-me, perquè cada dia m’adono més de la necessitat de reflexionar i estudiar profundament la ment humana.

Llicenciat en Psicologia (UAB, 1999). Col·legiat núm. 10.628. Màsters en Clínica en Salut Mental i en Sexologia Clínica i Salut Sexual (UB).

Fundador i director de Psigma (2011). Format a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Facultat de Psicologia de la UB (1999-2001). Co-fundador de la Unitat d’Atenció Psicològica (UAP, 2001-2011, co-director) i de l’Espai Vital Vic (2008). Psicòleg al Centre Mèdic Manlleu (2009). Conferenciant i ponent en centres acadèmics d’Osona, articulista a El 9 Nou i assessor per articles a La Vanguardia.

M’apassiona la psicologia clínica i m’encanta acompanyar persones en processos de canvi i creixement personal. Crec fermament en la capacitat per superar els moments difícils i millorar la pròpia qualitat de vida.

M’he format des de la visió constructivista i procuro mantenir una visió global i integradora des de diversos punts de vista, com el cognitiu-conductual, el sistèmic o l’humanista. Utilitzo eines de la teràpia breu estratègica, la narrativa, la centrada en dilemes, la Gestàltica i la hipnosi Ericksoniana.

El meu objectiu com a psicòleg es oferir la millor atenció possible i ajudar a les persones a assolir els seus objectius. Per això em segueixo formant com a psicoterapeuta i formo part d’equips de supervisió amb els millors psicòlegs clínics.

Especialitat: Psicoteràpia d’adults, parelles i famílies. Creixement personal.

Graduat en Psicologia (UB, 2013). Col·legiat núm. 24.335. Màster en Teràpia Cognitivosocial (UB). Diploma de Coaching and Training (Universitat d’Utrecht, Països Baixos) i de HR Management (Sydney, Austràlia).

Pràctiques laborals al Consorci Sanitari Integral de Catalunya (Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Moisès Broggi, Residència Fco. Padilla), a l’Hospital de Sant Pau (Teràpia Familiar), a l’Associació Catalana de Teràpies Cognitives, a l’Associació per a la Salut Familiar i Comunitària Ventijol i a l’Institut Carl Rogers.

Els viatges a la meva estimada Àfrica m’han donat l’oportunitat de comprovar de primera mà que la veritable força del canvi es troba dins les persones, per difícils que siguin les condicions externes. Per això m’apassiona acompanyar-les en el canvi d’hàbits, el desenvolupament d’habilitats i la consecució de reptes en menys temps, ja sigui en processos individuals de coaching amb PNL o en formacions vivencials.

He complementat la meva formació en psicologia formant-me com a coach personal i estic certificada com a psicòloga experta en coaching pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. M’he especialitzat en intel·ligència emocional, comunicació no violenta, entrenament de l’atenció (mindfulness) i PNL (programació neurolingüística).

Especialitat: Coaching. Intel·ligència emocional, autoestima, comunicació no violenta i mindfulness.

Llicenciada en Psicologia (UB, 1990). Col·legiada núm. 6.367 i acreditada com a Psicòloga-coach. Coach Personal & Executiu certificada per la ICF. Licensed Practitioner en PNL (Society of NLP, avalada per Richard Bandler). Formació en coaching d’equips, coaching per a la salut, coaching educatiu i coaching per a adolescents.

Fundadora de Kaizen Singular (2012). Conferenciant i formadora en empreses, entitats i centres educatius. Conferenciant en fòrums de desenvolupament i creixement personal i professional. Articulista en blogs especialitzats i premsa digital (Anoia Diari, Penedèsfera) sobre coaching i gestió emocional.

No diré que de petit volia ser psicòleg esportiu, però és cert que el comportament humà i l’esport sempre han sigut les meves dues grans passions.

A través del mètode científic i la psicologia aplicada miro d’ajudar a qui vulgui matisar, millorar o assolir determinats objectius. Siguin quins siguin, l’entrenament psicològic és una magnífica eina per cultivar les pròpies capacitats.

He tingut la gran sort de poder col·laborar amb equips esportius de primera línia, i aquest aprenentatge m’ha portat a voler desenvolupar una metodologia pròpia d’atenció a l’esportista. La psicologia esportiva ofereix grans oportunitats de creixement, i vull dedicar els meus esforços a ajudar esportistes a millorar el benestar mental i el rendiment.

Especialitat: Psicologia esportiva.

Llicenciat en Psicologia (URL, 2008). Col·legiat núm. 18.054. Postgrau en Teràpia Racional Emotiva Conductual (Institut RET, 2013). Màster en Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física (UAM, 2009). Màster en Neurociències en curs (UB).

Responsable de PE Assessors, Psicologia i Esport (2014). Professor responsable de Psicologia Esportiva i Grups Esportius a l’Escola d’Entrenadors de la FCF (2009-2011). Professor del Consorci d’Educació de Barcelona (2012). Coordinador del Servei Pati Obert de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (2012-2014). Experiència en filials de l’Atlético de Madrid i el FC Barcelona.

De joveneta observava com la mare feia massatges i em fascinava el moviment de les seves mans: era com si dansessin amb el cos d’una altra persona! I em vaig acabar decantant per estudiar fisioteràpia.

He desenvolupat i experimentat aquesta professió en diferents àmbits i disciplines, però la inquietud per aprendre nous conceptes i la voluntat de créixer professionalment per ajudar les persones m’han dut a topar amb les teràpies energètiques, les corporals i l’osteopatia.

Entenc l’osteopatia des del treball sostingut i l’escolta activa. M’apassionen la teràpia craniosacral i el treball amb nadons. I m’agrada poder acompanyar les persones a prendre consciència de la seva situació i reconduir-la equilibrant el seu estat físic i energètic.

Especialitat: Osteopatia, Fisioteràpia i Teràpia craniosacral.

Diplomada en Fisioteràpia (EUG, 1993). Col·legiada núm. 969. Postgraus en Fisioteràpia Global Miofascial – mètode Mézières (UIC, 2003) i en Valoració en Fisioteràpia Pediàtrica (UIC, 2005). Diplomada en Teràpia Craniosacral (Instituto de Terapia Craneosacral, 2004) i en Teràpia Floral, sistema Bach (SEDIBAC). Formada en Osteopatia (EUROTHEMA), Reiki (1r i 2n nivell) i Reflexologia Podal. Acreditada com a educadora de massatge infantil per l’AEMI (2008).

Docent del programa d’higiene postural Salut a les escoles (Col·legi de Fisioterapeutes). Promotora de tallers de massatge infantil en llars d’infants i espais familiars. Conferenciant sobre flors de Bach i massatge infantil.

Sempre m’ha fascinat la relació de l’ésser humà amb la natura: com interactuen, s’equilibren i es complementen. Per això vaig estudiar biologia i vaig arribar a treballar durant més de vint anys en l’educació ambiental.

Però em mancava alguna cosa, i la vaig trobar en la medicina tradicional xinesa, uns estudis que em van dur a fer estades en hospitals de la Xina i a descobrir els textos canònics on he trobat els fils que ens uneixen amb la natura.

Ara formo part de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa i, gràcies a aquesta nova visió, he desenvolupat una forma d’abordar els trastorns dels pacients en què prenen importància tots els aspectes que els poden influir.

Especialitat: Medicina tradicional xinesa.

Llicenciat en Biologia (UB, 1992). Màster en Metereologia i Climatologia Aplicada (UB, 2004). Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa (2013). Màster en Medicina Canònica Huangdi Neijing (2016) i en Acupuntura Clàssica Xinesa (2017). Curs de Massatge Xinès Tuina (2016).

Estada de pràctiques en diferents hospitals de la Xina (2013, 2016). Membre de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa (2015).

Sóc fisioterapeuta i formo part de Psigma com a psiconeuroimmunòloga. Com a professional desitjo continuar tenint ganes de formar-me, aprendre dels meus pacients i ser experta en cadascun d’ells. Transmetre’ls les emocions, les experiències i els beneficis d’aprendre a millorar la teva qualitat de vida.

L’alimentació pot ser un vehicle per recuperar l’equilibri i el benestar per viure amb plenitud. Per deixar enrere el malestar, alliberar-se de la gana emocional, sanar els intestins, equilibrar les hormones, viure sense estrès, estimar-se, perdonar, acceptar i viure alegre.

Tots som diferents i cadascú té el seu camí de recuperació, però m’agradaria acompanyar-te en aquest procés perquè no et sentis sol/a i aconsegueixis menjar i viure de forma sana.

Especialitat: Psiconeuroimmunoendocrinologia.

Diplomada en Fisioteràpia (UVic, 2001). Col·legiada núm. 3.480. Postgraus en PNIE i Nutrició Ortomolecular (UB, 2016) i en Rehabilitació Eqüestre (Esc. Gimbernat, 2005). Seminaris sobre Salut Intestinal (2016-17) i Fatiga (2016). Formació continuada en Atenció Centrada en la Persona (Can Planoles, 2007).

Fisioterapeuta en diferents centres de l’àmbit clínic i residencial (2001). Fundadora i directora del Centre CReqü (Masies de Voltregà, 2004-07). Pràctiques de PNIE a la Clínica Verdaguer-Homs (Olot, 2016).

La meva curiositat per entendre el funcionament de la ment i les relacions socials em van portar a estudiar psicologia. He convertit la meva vocació per ajudar en la meva professió. Sóc una psicòloga guarnida d’inquietuds socials i compromesa amb el benestar de les persones i les problemàtiques socials, elements que han orientat tant la meva formació com el meu bagatge professional i s’ha materialitzat en el trípode de la meva ocupació actual: l’investigació i formació, el treball social i comunitari com a psicòloga de salut mental en l’àmbit públic i la psicoteràpia privada a Psigma en el tractament de les addiccions.

Des d’una perspectiva humanista confio en el potencial de cada persona i la seva capacitat d’aprenentatge per a viure en plenitud i benestar amb si mateixa i amb els altres. En el transcurs de la vida, cadascú passa per episodis crítics que condicionen en gran mesura el com som (la identitat), com ens veiem (l’autoestima), com ens relacionem amb els altres i com veiem el món. Afortunadament, el concepte de salut en l’imaginari social està canviat i això es materialitza en més demandes d’ajuda, apostant per “voler estar bé i millor” i la prevenció. La psicoteràpia té un rol clau en concepte de salut: t’ajuda a conèixer com ets, com et relaciones amb els altres i l’entorn, el que permet reflexionar en una relació de confiança i respecte incondicional. Tota dificultat, un cop superada, si es treballa pot esdevenir un profitós creixement personal.

 • 2009 Llicenciatura en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Universidad Autónoma de Madrid.
 • 2012 Màster en Antropologia mèdica i salut internacional per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
 • 2013 Formació en Mindfulness per FUMH centre adscrit UAB.
 • 2015 Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista per l’Institut Erich Fromm.
 • Responsable a Granollers del pilotatge d’un projecte de Salut Mental, liderat per la Federació Salut Mental Catalunya i la Generalitat de Catalunya dins el Pla director de Salut Mental i Addiccions.
 • Formació a grups i equips de treball sobre tècniques de gestió de l’estrès, maneig de situacions d’alta exigència i grups d’ajuda mútua.
 • Atenc en psicoteràpia individual d’adults i teràpia familiar en problemes d’addiccions a Psigma, a les seus de Vic i Girona.
 • Investigadora des de l’Antropologia mèdica d’itineraris terapèutics, pràctiques ritualitzades amb enteògens i estats ampliats de consciència.

Sóc nutricionista i m’apassiona la meva professió, “canviar les vides” de la gent, tractar amb les persones i buscar la clau per cadascuna per poder ajudar i millorar la seva alimentació. En els últims 7 anys m’he dedicat plenament a la nutrició i compto amb l’experiència tant en l’àmbit clínic com en l’àmbit esportiu.

L’objectiu de l’assessorament nutricional varia segons les necessitats de cada persona. Un bon professional ha de ser capaç d’escoltar i entendre l’estil de vida de les persones i oferir les solucions als diferents obstacles que es poden trobar pel camí.

El meu objectiu com a professional de la salut és ajudar a la persona a aprendre com portar els hàbits saludables diàriament. No parlo de “dietes” perquè no vull crear una percepció negativa sobre el menjar. No es tracta de menjar menys, sinó de menjar millor.

L’assessorament nutricional és, en realitat, un viatge que iniciem amb el pacient on s’aprèn a menjar bé per tota la vida.

Especialitat: Nutricionista-Dietista especialitzada en nutrició esportiva, sobrepès i obesitat.

Tècnica superior en Dietètica (2013). Graduada en Nutrició Humana i Dietètica Diplomada (Universitat de Barcelona, 2017). Col·legiada núm. CAT001368. Antropometrista nivell I per l’ISAK. Experiència en nutrició clínica i esportiva.

M’encanta la meva feina. Em sento molt afortunada de poder oferir psicoteràpia des de la teràpia cognitiu-conductual i intervenció neuropsicològica des d’una base científica, als infants i joves.  On a través del joc, moviment, representacions, creativitat, els nens experimenten les seves emocions i vivències i així els és més fàcil identificar les seves necessitats.

Em sento molt agraïda de poder acompanyar-los tant a ells com a les seves famílies, d’ajudar-los a créixer, a desenvolupar les seves capacitats i formar la pròpia identitat com individus únics que seran. Millorant la seva independència i autonomía, la seva participació social i la seva qualitat de vida.

Penso que cada infant, jove i família és única i especial, per tant que la psicoteràpia o una intervenció neuropsicològica s’ha d’adaptar a cada cas i necessitats. Per això parteixo d’una visió integradora que em permet fer un vestit a mida adaptat a la vostre necessitat. Treballant també amb el seu entorn (família, centre escolar entre altres). Per tant que el vostre fill superi les dificultats que presenta, aconsegueixi sentir-se feliç i vosaltres estigueu més tranquils.

L’assessorament nutricional és, en realitat, un viatge que iniciem amb el pacient on s’aprèn a menjar bé per tota la vida.

Especialitat: Psicòloga Sanitaria. Especialista en Neuropsicologia. Avaluació neuropsicológica, diagnòstic i tractament de les dificultats d’aprenentatge, TDAH, TEA. Problemes conductuals, emocionals i relacionals. Avaluació i intervenció. Infantil, juvenil i famílies.

 • Graduada en Psicologia amb itinerari curricular a Clínica l’any 2013 per la Universitat Complutense de Madrid.
 • Col·legiada nº 30291 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid.
 • (2014) Acreditació com a Psicòloga sanitària pel Ministeri de Sanitat (CAM).
 • Màster en Neuropsicologia Clínica (ISEP- Madrid-Barcelona).
 • Curs reeducacions psicopedagògiques (Fundació Adana)
 • Formació en – “Trastorno de conducta alimentaria: la familia como obstáculo” i “Víctimas y familias en conflicto: intervención del psicólogo en el ámbito de la juridiscción penal y civil”.2013.
 • Coordinadora de la Unitat de Neuropsicologia infantil i juvenil i demenciès del Servei de Neurologia del Grupo HM Hospitales. 2016-2018.
 • Facilitadora de grups terapèutics per adults, adolescents i infantil.
 • Col·laboradora docent en matèria de Psicologia en Universitat San Pablo Ceu (Infermeria). 2016-2017.
 • Pratiques laborales com neuropsicòloga clínica a la Unitat de Psiquiatría del Hospital Vall d´Hebrón. 2015. Treballant amb adults, infants i famílies.
 • Psicòloga sanitaria en diversos centres privats des de 2013.
 • Practiques laborales com psicóloga sanitaria al Hospital 12 de Octubre al servei de psiquiatria. 2013.Treballant amb adults, infants i famílies.
 • Docent en diversos centres privats del Dol i Acompanyament en la Mort, Emergècies sanitaries i R.C.P.
 • Técnic sanitaria Protecció Civil SAMUR. Especializació en Psicosocial de Emergències. 2012-2018.
 • Actualment en formació contínua en Psicologia infantil i juvenil i Neuropsicología Clínica.
 • Exercint com a psicòloga/psicoterapeuta des de l’any 2013. Especialista en Neuropsicologia Clínica.

La psicologia, ha estat la meva passió des de l’adolescència.

Sempre he cregut en les persones i en la capacitat que tenim per fer coses extraordinàries.

Com a psicòloga, i des de un punt de vista multidisciplinar, acompanyo a les persones en la superació de moments difícils, a prendre la millor decisió possible, a l’autoconeixement, a retrobar el seu lloc…

Cada dia em sorprèn la gran capacitat de les persones, i em continua apassionant la ment humana.

Especialitat: Psicologia clínica d’adults.

 • Llicenciada en Psicologia a l’any 1997 a la UAB de Barcelona amb número de col·legiada 9.613
 • Màster en Psicología Clinica a la Unversitat de Barcelona a Les Heures a l’any 2000.
 • Màster en Direcció de Recursos Humans a la UNED a l’any 2008.
 • Formació en igualtat de gènere a l’any 2017 i coatching teleològic a l’any 2019.
 • Responsable del Centre Especial de treball d’ADFO, Consultora i terapeuta.

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Vic, al carrer Morgades 19, entresòl 3a.

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma