Dietètica i nutrició clínica, esportiva i encarada al tractament de trastorns de conducta alimentària i obesitat al centre de salut de Psigma a Vic
Adquirir hàbits alimentaris saludables, conèixer el nostre cos i el nostre metabolisme i aprendre a menjar en funció de les nostres necessitats són passos essencials per mantenir una bona qualitat de vida, prevenir i tractar desordres de tot tipus.
A més, a Psigma Vic respectem les teves preferències personals, ideològiques, religioses o culturals i la teva situació econòmica per poder-te oferir el tractament que més s’ajusti a tu.
Realitzem pautes ajustades per a embaràs, introducció d’aliments, infantesa, edat adulta i tercera edat tenint en compte la presencia o absència de patologies.
A Psigma Vic treballem conjuntament nutricionistes, psicòlegs i fisioterapeutes per oferir-te el millor servei possible i que aconsegueixis els teus objectius de manera saludable.
La nutrició clínica es basa en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties agudes (puntuals o transitòries) o cròniques relacionades amb l’alimentació.
La nutrició esportiva té com a objectiu augmentar el rendiment en la pràctica d’una determinada activitat física, ja sigui d’intensitat baixa o elevada, així com afavorir la recuperació i síntesi muscular després de dur-la a terme.
Aquest objectiu s’assoleix principalment amb la ingesta d’aliments de bona qualitat, que es pot potenciar amb l’ajuda de certs suplements.
A Psigma cuidem la salut de la dona en totes les etapes de la vida, des de l’adolescència a la menopausa, passant per l’embaràs, l’alletament i l’alimentació del nadó. També tenim en compte el cicle menstrual i les possibles alteracions que pot tenir el sistema reproductor.
Mireia Malcampo i Manrúbia, Dietista – Nutricionista amb número de col·legiada CAT001588 per la Universitat Ramón Llull amb especialització en nutrició clínica pel Màster en Atenció i educació de les persones amb Diabetis per la Universitat de Barcelona i pel Màster en Nutrigenètica i Nutrigenòmica en pediatria per la Universitat Rovira i Virgili. Doctorat en curs en prevenció nutricional de demència i malaltia d’Alzheimer.
Adrián Fernández i Rubio, Dietista-Nutricionista amb número de col·legiat CAT001602 per la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona amb especialització en nutrició esportiva pel màster en Alimentació en l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat Oberta de Catalunya.